Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 17:18 09.11.25 
Автомобили
   >> Москвич
*Кратък преглед

Тема Вентилирани дискове за 21412нови  
Автор Дeмoн ()
Публикувано11.04.06 19:23

Някой знае ли от коя кола стават вентилирани дискове на 21412?
Преди време взимах едни накладки дето са си добре, ама дисковете са ми за смяна че врещи като пеленаче като спирам вече, като трамвай как се тътрузи на завоя пред централна гара
Мога да си сменя с обикновени, ама искам да пробвам с вентилирани някакви.
Проблема е че не знам какви стават, от коя кола?
Някой има ли си на идея?

Тема Re: Вентилирани дискове за 21412нови [re: Дeмoн]  
Автор MaistoraМодератор (човекът москвич)
Публикувано11.04.06 23:30

Ауди Б3 или Б4, доколкото си спомням, разрови из club.azlk.ru

май барабар със спирачните апарати беше

Редактирано от Maistora на 11.04.06 23:44.

Тема Re: Вентилирани дискове за 21412нови [re: Maistora]  
Автор diavo (непознат )
Публикувано20.04.06 10:41

Ми то май си има оригинални дискове(вентилирани) но не съм виждал в българия, те са монтирани предимно на 21412 с рено моторите

Тема Re: Вентилирани дискове за 21412 [re: diavo]  
Автор Дeмoн ()
Публикувано20.04.06 17:59

В

пише един пич дето е правил от ауди наистина, но е струговал нещо, принаждал там нещо без схеми за притискателната джаджа. Аз ако тръгна чак такива модификации да правя по-добре да я обърна - да повдига, а не да се мъчи да отлепи от купето. Търсенето продължава май. И на накладки също защото май те са виновни - взех едни от арменеца ама май излизат твърди. Според мен вентилирни дискове решават проблема, но не знам от коя кола стават.

Редактирано от Дeмoн на 20.04.06 18:52.

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.