Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 21:29 04.11.25 
Автомобили
   >> Москвич
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема golqm problem ...нови  
Авторslow ... (Нерегистриран)
Публикувано08.11.05 21:23

айде мом4ета кажете каде е проблема зна4и .... в неделя карах мохера и бях спрял за малко и като отивма кам него и гледам под предния капак едно петно масло днес барсах двигателя гледах как е ... и зна4и установих 4е маслото излиза от дупката в която е вкарва онова лост4е на което пиш колко е маслото ... (абе уная тел ..) даваите савети щ ми те4е от там маслото щ излзиа от там и как да го орпавя ...

п.п. като се има предвит 4е мохера вари на макс няам никви други проблеми .. аз сложих една гуми4ка там ... и сега не излиза масло .. но вапроса е защо маслото ми излезе от там .. и как да отстраня проблема ...
аиде колеги даваите идеи ...

Тема Re: само нема да се пуашиш копеуе ...нови [re: slow ...]  
АвторPishmanMajstora (Нерегистриран)
Публикувано09.11.05 10:31

Оригиналния начин на писане в не съвсем ясен и грамотен стил е добър за майтап, ама понякога не става ясно какво точно е написано.
За какъв двигател става дума?
До колкото разбрах масло е текло от отвора за пръчката показваща ниво на масло в картера?
Направо не мога да си представя как може да тече масло от там, освен ако картера не е бил пълен с масло догоре. От там може да “духа” ако пръчката не е била поставена добре и да изхвърля и масло.
И какво показва нивото на пръчката ?

Тема Re: само нема да се пуашиш копеуе ...нови [re: PishmanMajstora]  
Авторpoшaв (Нерегистриран)
Публикувано09.11.05 12:33

Абе я провери дали не ти вкарва бензин в маслото

Тема Re: само нема да се пуашиш копеуе ...нови [re: poшaв]  
Авторmc_koko3586 (Нерегистриран)
Публикувано09.11.05 14:27

да маисторе то4но така кат озапалих в4ера двигателя и видях как маслото излиза от там ... просто се сти4асхе отстрани ... нивото бесхе нормално ... между минимума и максимума ...
зна4и и аз парво си помислих 4е не е сложена добре пра4ката наместих я запалих и отново проте4е след което слойих една гуми4ка там и спря да те4е ...
бензин в маслото нямам ... и масло не ми гори ... не е удухан ... двигателя е 412 дефорсиран ...

Тема Re: само нема да се пуашиш копеуе ...нови [re: mc_koko3586]  
Автор ValBo (търсещ)
Публикувано09.11.05 15:45

Това може да се дължи на повишено съдържание на газове в картера
Виж дали не ти е запушена вентилацията
Може и малко предварително да помогнеш с наблюдения
Веднага ли започва да излиза или след известна работа на двигателя

Тема Re: golqm problem ...нови [re: slow ...]  
Авторalenso (Нерегистриран)
Публикувано09.11.05 16:12

Това, което са ме съветвали за този проблем е:

Капачката, от която се налива маслото съдържа филтър (топка пластмасови влакна). През тях преминават газовете, които след това продължават през маркуча към въздушния филтър.
Провери дали капачката или маркучът не са запушени (можеш да разглобиш капачката и да промиеш влакната (нова капачка се продава за 5-6 лева), а маркучът виж да не се е прегънал и да не пропуска газовете).

Успех!

Тема Re: само нема да се пуашиш копеуе ...нови [re: ValBo]  
Публикувано09.11.05 16:28

ами зна4и паля мотора и маслото по4ва да излиза от дупката ... и сести4а надолу ...
как да разбера дали има повишена концентрацяи на газове ?!? кво да направя ?!

Тема савсем се сдуха ...нови [re: poшaв]  
Публикувано09.11.05 16:32

ся и през капа4ката кадето се налива маслото по4на да "духа" масло ... от гарнитурите ли е ?!? или ... ?!

Тема Re: golqm problem ... [re: alenso]  
Автор white_shark (2140 GT)
Публикувано09.11.05 19:37

Само повишени картерни газове...Виж горе вентилацията да не е запушена->маркуча,капачката и чинията на филтъра...При една Лада 2105 която правихме проблема беше в сегментите-напълно издухан мотор...Но ти викаш че е наред...Провери си тези неща!Аз ще помисля по твоя проблем и пак ще пиша ако се сетя нещо...

2140 GT

Тема Re: golqm problem ...нови [re: white_shark]  
Публикувано09.11.05 19:41

мдамз именно 4е мохера варви на макс ... оба4е духа масло утре ще 4истя капа4ката и ще сменя марку4а ...
ако някои има някоя друга идея от какво моеже да е да споделя ...

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.