|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема
|
Видях този Москвич, какво да правя?
|
|
Автор | m4O7 (Нерегистриран) |
Публикувано | 20.12.04 11:34 |
|
Зад моя блок стои този Москвич. Той е на баща ми. Купил го е 1972г. На таблека под капака има щампа 1961г.(тогава е произведен явно). Дали да се захвана да го реставрирам? Състоянието му не е много добро, но е в движение. Сигурен съм, че ще има доста работа.
| |
|
тва май е Москвич-402!!! Или, ако е 407, то е с дизайна на 402, решетката на радиатора имам предвид. И сигурно е с 3 скорости.
Ще е трагедия, ако отиде за скрап.
"Пази планината чиста - убий турист!"
| |
Тема
|
Re: Видях този Москвич, какво да правя?
[re: m4O7]
|
|
Автор | KOKO (Нерегистриран) |
Публикувано | 20.12.04 13:03 |
|
Заслужава си да се възстанови. След 20 години ще струва адски много пари.
| |
Тема
|
|
|
Публикувано | 20.12.04 13:59 |
|
Имате право за решетката - не е оригиналанта точно на тази кола. Преди около 15 години брат ми донесе от някъде тази решетка (ако изобщо може да се нарече решетка), иначе преди това си беше с другата - оригиналната на 407 - изглеждаща наистина като решетка. Тя е прибрана, така че винаги може да се сложи обратно. С 4-ри скорости е! Може да не започна скоро работа по него, но със сигурност няма да позволя да бъде претопен. Като взех книжка края на 80-те години съм му навъртял доста километри. Поне за мен си остава един хубав спомен от миналото.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Maistora (човекът москвич) |
Публикувано | 20.12.04 15:56 |
|
e, и така бива, но щеше да е още по-ценен, ако беше 402 или 407 с 3 скорости и такава «решетка»
"Пази планината чиста - убий турист!"
| |
Тема
|
[re: Maistora]
|
|
Автор |
Penata (ИЖ- машина) |
Публикувано | 20.12.04 17:07 |
|
Здравеи М 407, искам да ти изкажа благодарност от Кюстендилските Москви4ари, 4е няма да отиде машината за скрап, ако имаш интерес може да подържаме връзка в клуба, ако не си дале4е можем да я видим машината и на ЖИВО.
Аиде с здраве.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Frysco (невъзпитан) |
Публикувано | 20.12.04 17:10 |
|
Възстановявай братче.
Това е истината...
Един път като се наканиш и си направиш план кое кога-боя, брони и т.н става лесно вече.
| |
Тема
|
[re: Frysco]
|
|
Автор | KOKO (Нерегистриран) |
Публикувано | 20.12.04 22:08 |
|
Абе трябват и условия, най-добре двор на село или гараж. Иначе на улицата - ще вложи маса усилия и после децата ще нарисуват ... на капака със спрей или ще скачат на покрива докато стане вдлъбнат.
| |
Тема
|
|
|
Публикувано | 21.12.04 08:59 |
|
Първо искам да ви благодаря за насърченията и да ви дам дума, че при първо развитие на нещата ще ви информирам с подробности за състоянието и стъпките, по които ще мине тази машина до възстановяването. Надявам се някой ден да можем на живо да споделим опит и да се порадваме на машините си.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
white_shark (2140 GT) |
Публикувано | 21.12.04 09:49 |
|
Еее машината е много хубава...Има доста работа,но накрая повярвай ми ще умреш от кеф като се разкарваш с неяТова би трябвало да е червена боя...Като я пръснеш наново ще стане много яка
The Blacksea White Shark
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|