Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 19:48 14.07.25 
Автомобили
   >> Москвич
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
Тема ТРАУРнови  
Автор Eack (Москвичист)
Публикувано31.05.04 19:45

ЗАЛЕЗЕ ОЩЕ ЕДНА ЗВЕЗДА

за още снимки

ОТ ОПЕЧАЛЕНИТЕ : Eack , Брат му и _HIPITO_

И другата ми кола е МОСКВИЧ

Тема Re: ТРАУРнови [re: Eack]  
Автор Eack (Москвичист)
Публикувано31.05.04 20:24

Краштеста извърши Брат ми аз не бях в колата. Няма пострадали и ранени(хора) По брат ми няма и драскотина.
Виновникът е кафява Уаз-ка на Енергото , която изчезна след инцидента. Казал чакай да преместя колата и изчезнал. Няма да ми дадат нищо от застраховка понеже брат ми не видял номера очевидците също
От колата не става ни6то.
Обаче да ви кажа това дето го пи6е на книгата е истина : При челен сблъсък мотора слиза под купето заедно със скоростите. Номера с потъващия волан не е изпробван .
На снимките не изглежда толкова зле , колкото е в действителност Просто толкова ме е яд и жал и ........

Автор 3ъл_Дyx (вестоносец)
Публикувано31.05.04 20:28

Москвичи под път и над път..колкото си искаш.А тоя,дето е карал добре ли е?

Автор NovobranecGT (Enthusiast)
Публикувано31.05.04 20:32

Редовно чета в клуб Москвич и съм гледал снимки на Москвича ти.Много добра машина!Искрено ти съчувствам!Ламарините се оправят, не се тревожи!Важното е, че няма пострадали!
С колко к/ч е станал тоя сблъсък?

GTI - German Technology Inside

Тема Re: ТРАУР *DELETED*нови [re: NovobranecGT]  
Автор Eack (Москвичист)
Публикувано31.05.04 21:02

Мнението е изтрито от eack

Автор Eack (Москвичист)
Публикувано31.05.04 21:11

Незнам с колко се е ударил , знам че е изпреварвал с някъде около 70км/ч когато онзи го е засякал и брат ми на спирачки се нахакал.(този с Уаз-ката бил в дясното платно и тръгнал да прави обратен завой - брат ми се блънал в задницата му не централно отзад ами странично.)

А относно "А тоя,дето е карал добре ли е" - за кой става въпрос за водача на Уаз-а ли? За него не знам .Полицайте казаха че 6том е избягал е бил пиян.
И брат ми вика че мясал на пияница .

Автор The_Machine (москвичар)
Публикувано31.05.04 22:24

Дееби... беше готина колица , хубаво возеше... :/

Който ме мрази под мен да лази

Тема Re: ТРАУРнови [re: 3ъл_Дyx]  
Автор white_shark (без спирачки!!!)
Публикувано31.05.04 22:32

съжалявам искрено eack.наистина важното е да няма пострадали.а колата не може ли да се оправи???

Той е малък,но вече знае!!!

Автор 3ъл_Дyx (вестоносец)
Публикувано31.05.04 22:57

За брат ти питах...като я публикувах тая бележка,твоята с обяснението,че брат ти е карал още я нямаше...Кажи на момчето да не се плаши,такива неща се случват.Остава само колата,която не вярвам да си заслужава да бъде оправяна,ако изобщо е възможно след такъв удар.
Чудно ми е само тоя с УАЗ-ката...абе баси ненормалниците са се навъдили последно време по пътя...

Автор MaistoraМодератор (човекът москвич)
Публикувано31.05.04 23:03

Toшо, добре е, щом няма пострадали... ударете му по няколко ракии за успокоение и надявам се, от зеления звяр са останали достатъчно работоспособни части, с които да се оборудва следващия звяр! Мога само морална подкрепа да ти дам -- имаш я с пълна сила!

яла ма сляз, че не моа са кача.

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.