Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 19:48 14.07.25 
Автомобили
   >> Москвич
*Кратък преглед

Тема 2140-размразяване  
Автор Pichaga (ne_na_kef)
Публикувано05.05.04 16:19

Здравейте маниаци!!!
Да ви се представя- от София съм
и карам две от най-култовите коли поне за БГ-Голф и москвич 2140 с малкия джам,1981г., дефорсе, мноо як.
Мускала го кара бащата но чат пат само. От ноември не беше пален /груба грешка/, със свален акумулатор. Днес реших да го стягам, че ще се ходи до вилата, заредих акумулатора, качих гориво с помпата и запали от второто завъртане-бая се почудих, ама все пак москвич е това. Оставих го да загрее, да не избие някое водно съединение, няма ядове, обаче като го подкарах до бензинностанцията, и ми се струва, че педала на съединителя върви тегаво-да не би нещо в помпата да се е прецакало-гледах има течност, няма теч, скоростите си влизат добре, но педала ме дразни. Дайте някакви идеи-от стоенето ли се е получило /все пак 5 месеца не бил пален/ и какво да му се прави, дали ще се оправи от карането....
благодарско

Тема Re: 2140-размразяваненови [re: Pichaga]  
Авторpoшaв (Нерегистриран)
Публикувано05.05.04 18:25

Хъ,...може гумичките на помпата и на работния цилиндър някак си по неизвестни причини да са се спекли от престоя,или да е влязъл въздух,но тогава педала ще е лек.Виж по вътрешната страна на цилиндъра дали няма разни боклуци дето да му пречат да се движи гладко.Даже ти препоръчвам да почистиш леко с нещо//без да го сваляш// и да цъкнеш със спринцовка малко спирачна течност.Същото направи и горе на педала като го натиснеш(за да се овлажнят добре гумичките).Но щом отделя си е супер.Може да провериш до колко добре отделя като запалиш и дръпнеш смукача до краи за да качи оборотите-после натискаш до долу педала и включваш на задна--ако не изцъгърта е наред.
Аз колкото проблеми имах с моя съединител--то не бяха помпи ,то не бяха гумички то не беше счупен огледален диск

Тема Re: 2140-размразяваненови [re: poшaв]  
Автор Pichaga (ne_na_kef)
Публикувано10.05.04 10:08

мерси за инфото
ще го смажа, ама тия дни мноо валя
а за огледалния диск и аз що проблеми съм имал-чупи се коксовия лагер, по някакъв начин се измята там нещо си и почва яко да стърже-аз обаче непукист карам си и счупих и огледалния диск
а тоя номер със смукача ще го пробвам
лека

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.