Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 03:57 14.07.25 
Автомобили
   >> Москвич
*Кратък преглед

Тема Разочарован съмнови  
Автор Eack (Москвичист)
Публикувано19.03.04 23:14

Хора вижте другите клубове.
Глейте клуб Опел,Лада,Тунинг ........и т . н .
За сега за по умрял клуб от на6ия не се сещам тук рядко някой пи6е не6то смислено.Нямаме си свястни лепенки на клуба нито тенески както клуб АУДИ примерно. Да не говорим за срещи. Другите се срещат поне веднъж в месеца а ние ...(на6ите сре6ти са като Нова година {еднократно явление с дълги приготовления})
Просто нямам думи

Тема Re: Разочарован съмнови [re: Eack]  
Автор w1zz4rd (lamer)
Публикувано19.03.04 23:55

Dam taka e za sajelenie :( .. az sam sashto v klub Honda .. kakto i MAGNUM .. i toi moje da potvardi .. tam seki mesec pone 1 sreshta ima .. imame si rizi swi4ari .. 2 stikeri i kvo li ne .. i tuk trqbva da se organizirame .. ne stava vapros za golemi razhodi !

Тема Re: Разочарован съмнови [re: w1zz4rd]  
Автор _boriana_ (Virus)
Публикувано20.03.04 12:17

Ами,нещата значително ще се подобрят,ако всеки си зададе въпроса:"Аз какво мога да направя за този клуб?"
Прави сте,че клуб "Лада" са далеч пред вас в организационно отношение...Аз имам идея относно техния стикер,ама като се замисля вие имате отчайваща нужда от такъв!
Бих могла да помисля по въпроса,ако нямате нищо против,а за срещите вече вие сами трябва да си решите проблема. Не е нужно да се събирате,за да пилите гуми и да тормозите москветата си като че са спортни коли...Вие просто имате нещо общо и направо ви се чудя защо така несериозно подхождате към сбирките.
Но това си е ваша работа....
Между другото, тая работа с тениските и шапките вече е твърде изтъркана...
Пробвайте с нещо друго...Имам нещо наум...

The Truth Is Out There...

Редактирано от _boriana_ на 20.03.04 12:20.

Тема Re: Разочарован съм? и АЗнови [re: Eack]  
Автор Penata (ige mashina)
Публикувано20.03.04 15:46

От доста време си мисля , че трябва да има тема << НА ПЬТ >> идеята ми е проста , нема да е трудно, като трьгне некои на пьт може да напише до каде ще пьтува. Давам пример когато ходих до СОФИЯ се обадих само на СВЕТЛЬО вервам че ако имах повече време 2-3ч. и се бях обадил ПРЕДВАРИТЕЛНО на мьжагите от СОФИЯ, щяха да доидат поне още 2-3 души да се видим, ако пьк никои не доиде , лошо няма , вьрша работа и се прибирам. Идеята ми е че по вероятно е да се срещаме по често.
Може да драснете по некои ред ако имате некои идеи , или какво мислите по вьпроса.

Тема Re: da vi pitam..нови [re: Eack]  
Автор svetlion (ne e iasno)
Публикувано22.03.04 07:40

naiasno li ste tia koito sme sas chernite reg. nomera do koga mojem da izkarame s tiah?

Тема Re: da vi pitam.. [re: svetlion]  
Автор w1zz4rd (lamer)
Публикувано22.03.04 09:28

do kraq na 2004ta

Тема Re: da vi pitam..нови [re: w1zz4rd]  
Автор Magnum (Reality)
Публикувано22.03.04 14:42

Те от 10 години ги сменяха. Даже бяха ги почнали по азбучно, дядо ми (стар москвичист осмакар) имаше Сз А 4466, набутаха го за пререгистрация, нови номера, дето и сега са за смяна, щото нямат синя лента а и те са СЗ а новите са СТ. Смяна няма да има щото стария осмак само катерите нивите на село

Съмнявам се да ни НАКАРАТ да ги сменим. Може би като влезем в ЕУ, знае ли е? Ама то толкова неща са за смяна

Remember that you are unique - just like everyone else. -- Ex.TK3C

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.