|
|
|
Тема
|
pomognete mi molq vi
|
|
| Автор |
w1zz4rd (lamer) |
| Публикувано | 17.03.04 21:51 |
|
|
Zdraveite vishte sega ne razbiram osobeno mnogo imam vuprosi .. iskam da ra4kam moskvi4a v smisal da pila .. iskam dobro uskorenie .. zna4i reshil sam da smena difa i skorosnata .. dif 4.55 dali shte stane na moska mi moq e 4ista 12ka .. i kakva skorosna kutiq moje da sloja razbrah 4e ot bmw stavat .. ama 5 stepena dali shte stane (sorrete ne razbiram no iskam da se nau4a) mersi predvaritelno za pomoshta
| |
|
Тема
|
Re: pomognete mi molq vi
[re: w1zz4rd]
|
|
| Автор | svetlion (Нерегистриран) |
| Публикувано | 18.03.04 05:58 |
|
|
bate..temata e raziskvana dosta..procheti po-nazad..
| |
|
Тема
|
Re: pomognete mi molq vi
[re: w1zz4rd]
|
|
| Автор |
Magnum (Reality) |
| Публикувано | 18.03.04 11:22 |
|
|
Няма да стане скоростната, иначе 4.55 е на комбитата, ама предполагам трудно се намират. Що не го махнеш прасето, слагаш 2 зъбни колела директно зацепени за полуоските, ставаш картинг, въртиш и 2те гуми. Малко трудно ще завиваш, предницата ще "бута" навън, ама с малко газ и задницата ще коригира. Но пък на старта няма да имаш равен, особено ако сложиш някое по-голямо колело , да докараш 4.6-4.8, на първа с повечко газ и директно пускаш съединителя, колата ще ти се изправя на задни гуми, виждал съм го, как предницата не наддига още малко и колелата се отлепят
Но трябва да смениш маслото в скоростната, ако си фен и сложи една синтетика 70W-90, има и на 100 и на 110, да си спокоен
Remember that you are unique - just like everyone else. -- Ex.TK3C
| |
|
|
|
|