Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 10:59 02.11.25 
Автомобили
   >> Москвич
*Кратък преглед

Тема pomognete mi molq vi  
Автор w1zz4rd (lamer)
Публикувано17.03.04 21:51

Zdraveite vishte sega ne razbiram osobeno mnogo imam vuprosi .. iskam da ra4kam moskvi4a v smisal da pila .. iskam dobro uskorenie .. zna4i reshil sam da smena difa i skorosnata .. dif 4.55 dali shte stane na moska mi moq e 4ista 12ka .. i kakva skorosna kutiq moje da sloja razbrah 4e ot bmw stavat .. ama 5 stepena dali shte stane (sorrete ne razbiram no iskam da se nau4a) mersi predvaritelno za pomoshta

Тема Re: pomognete mi molq viнови [re: w1zz4rd]  
Авторsvetlion (Нерегистриран)
Публикувано18.03.04 05:58

bate..temata e raziskvana dosta..procheti po-nazad..

Тема Re: pomognete mi molq viнови [re: w1zz4rd]  
Автор Magnum (Reality)
Публикувано18.03.04 11:22

Няма да стане скоростната, иначе 4.55 е на комбитата, ама предполагам трудно се намират. Що не го махнеш прасето, слагаш 2 зъбни колела директно зацепени за полуоските, ставаш картинг, въртиш и 2те гуми. Малко трудно ще завиваш, предницата ще "бута" навън, ама с малко газ и задницата ще коригира. Но пък на старта няма да имаш равен, особено ако сложиш някое по-голямо колело , да докараш 4.6-4.8, на първа с повечко газ и директно пускаш съединителя, колата ще ти се изправя на задни гуми, виждал съм го, как предницата не наддига още малко и колелата се отлепят

Но трябва да смениш маслото в скоростната, ако си фен и сложи една синтетика 70W-90, има и на 100 и на 110, да си спокоен

Remember that you are unique - just like everyone else. -- Ex.TK3C

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.