|
Тема
|
Един мноо як
|
|
Автор |
Eack (Москвичист) |
Публикувано | 06.01.04 12:27 |
|
Мноо готин 2140
Какво 6те кажете???Редактирано от Eack на 06.01.04 12:28.
| |
Тема
|
Re: Един мноо як
[re: Eack]
|
|
Автор |
3X (непознат
) |
Публикувано | 07.01.04 02:02 |
|
След 10 минути чакане най-после се отвори... Според мене изглежда нелепо, Москвича е доста далече от спортните коли и като форма и като характеристики на двигателя и всякакви опити да заприлича на такава го правят да изглежда смешен . Ако на някой му се кара спортна кола да си купи Порше или Форд Мустанг. Не разбирам някои хора, които си слагат на колите емблеми от Мерцедеси, БМВ-та и други, нима това ще направи Москвича или Ладата им да се движи като западна кола? Не, разбира се! Карал съм Москвич 10 години, единствения ми стремеж е бил да изглежда като добре поддържан МОСКВИЧ, но хора вякакви, всеки има право да прави с колата си каквото намери за добре.
| |
Тема
|
[re: 3X]
|
|
Автор |
Magnum (Reality) |
Публикувано | 07.01.04 13:53 |
|
Изобщо не съм съгласен! По принцип тунинга е на евтини автомобили, може би най-тунингованият автомобил е точно Хонда Сивик, която в базовата си версия изобщо не върви повече от москвич 12так
Иначе на мен не ми харесва вдигната задница, но иначе евала на човека, че поне се е постарал. Това какъв резултат е постигнал в моите или твоите очи, няма значение. Важното е за него самия, че е направил нещо, и му се радва, нещо, което го прави различен от тълпата.
Remember that you are unique - just like everyone else. -- Ex.TK3C
| |
Тема
|
Я пак я пак ?
[re: Magnum]
|
|
Автор |
jamie (Bad to the bone) |
Публикувано | 07.01.04 16:10 |
|
Искаш да кажеш че твоите Сивик и Москвич вървят еднакво ли ? ;-)
UB40 !
| |
Тема
|
[re: Magnum]
|
|
Автор |
3X (непознат
) |
Публикувано | 07.01.04 19:05 |
|
"Това какъв резултат е постигнал в моите или твоите очи, няма значение. Важното е за него самия, че е направил нещо, и му се радва, нещо, което го прави различен от тълпата" Точно това и аз казвам. Колкото до Сивика си прав, по принцип Хондите са едни от най-тунингованите коли. Обаче не може да се сравнява Сивик която е кола още в производство с Москвич 2140 модел от 1988 година, ако не се лъжа това е годината, когато спряха от производство 2140.
| |
Тема
|
само за сведение
[re: 3X]
|
|
Автор |
Eack (Москвичист) |
Публикувано | 07.01.04 21:10 |
|
Само да ви кажа Този москви4 е с ока4ване от BMW отпред и отзад (отзад е със чупе6ти полуоски и диференциал от BMW) Двигателя си е стандартния 412.
Редактирано от Eack на 07.01.04 21:40.
| |
Тема
|
Re: само за сведение
[re: Eack]
|
|
Автор |
MИTAKA (RALLY) |
Публикувано | 14.01.04 00:34 |
|
та...достатачно ясен ли беше колегата......  
НИЕ БЪЛГАРИТЕ,СЕДНЕМ ЛИ НА МАСА,СТАВАМЕ ОТ КЛАСА
| |
|
|
|
|