|
Тема
|
ей това трябва да го има !!!
|
|
Автор |
citron bg (екс ПитБул) |
Публикувано | 16.12.03 21:36 |
|
Как така за западните коли въвеждат стандарт ЕВРО 1, 2, и не знам кое си, а като се загледам ни една кола не са я направили с калобрани?!? Пиша този пост, щото ми писна да ми зацапват стъклата с кал. И то все автомибили от висок клас. Така се създават условия за ПТП, не мислите ли? Пишете какво мислите...
| |
|
абе приятел ти за кво ги пускаш да те изпреварват бе.Аз като вида некои дето се е натиснал да ме реже го 4акам да се изравниме и после ГАЗ
и като тои намали и аз намалям и като усили и аз ГАЗ и да види6 като се движи малко време в насрещното как му се изпоти вратленцето а ако има касмет да ме нафрага ша му надникна "бездаискам" в багажника па после ша плаштам ама поне ще му сасипа колицата
КАТО СЕ ПИЕ НЕ СЕ КАРА,ТОГАВА СЕ ЛЕТИ;)
ако нещо не върви далавера направи
| |
Тема
|
:)
[re: MИTAKA]
|
|
Автор |
Eack (Москвичист) |
Публикувано | 17.12.03 11:36 |
|
Ти имаш ли калобрани?
| |
Тема
|
имам имам
[re: Eack]
|
|
Автор |
MИTAKA (RALLY) |
Публикувано | 17.12.03 22:36 |
|
ами на москвича имам,ама ба др не:))ама аз не карам много барзо
КАТО СЕ ПИЕ НЕ СЕ КАРА,ТОГАВА СЕ ЛЕТИ;)
ако нещо не върви далавера направи
| |
|
Абе не знам за вас обаче мен преди 4 години ме върнаха от преглед за това, че нямам калобрани. Тъпият КАТер явно беше пикал на оса и просто се чудеше за какво да се хване, за да ме върне. Понеже аз Моско тъкмо го бях стегнал и просто нямаше за какво друго да се заяде. Е от тогава и аз имам калобрани.
ГРУБО СЪЩЕСТВО, КОЕТО ЖИВЕЕ ПРЕДИМНО С АЛКОХОЛ И ТЮТЮН И КОЕТО СЛУЖИ ЗА УПРАВЛЕНИЕ НА КОРАБИТЕ!
| |
|
Abe tova deto e zapadno mnogo mnogo ne me kefi, az sam fen na RYSKOTO AVTOMOBILO STROENE. AZZZZ. Pazi se zashtoto az imam 2 dypcheta na prednoto staklo ot avtomobili i s EVRO 3-4 i teka na tatak. Na IZHETO karam s orginalnite kalobrani, a taia sedmiza my vzex i pod kalnizi. 
| |
|
|
|
|