Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 00:04 07.11.25 
Автомобили
   >> Москвич
Всички теми Следваща тема *Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема Remarkeнови  
Автор 666666 (непознат )
Публикувано03.09.03 20:07

Imam edno staro remarke.Iskam da go stgna i da go registriram.
Znae li niakoi kak stava registriraneto i kolko mu e danuka ?Ima li zastrahovka?

Blagodaria

Тема Re: Remarkeнови [re: 666666]  
Автор Maнияka (наивник)
Публикувано03.09.03 22:00

Отиваш в КАТ,там трябва да има обявени дати за регистрация,питай все пак.

Тема Re: Remarkeнови [re: 666666]  
Автор the_rider (член(леко крив))
Публикувано04.09.03 17:36

ако е правено първо трябва да имаш протокол от изпитваща лаборатория, че е годно - Технотест например, след това да отидеш да му набият номера - това става на опр. оторизирани места - питаш в КАТ кои са и чак тогава отиваш за регистрация

Кофти, кофти ама гот!

Тема Re:нови [re: the_rider]  
Автор MИTAKA (почти майстор)
Публикувано04.09.03 22:55

приятелрябва да му се сложат номера(да се набият) и после след като ги има6 отив6 в КАТ и иска6 регистрационен номер ЗА РЕМАРКЕ.нЕ Е МНОГО СКАП,ОБА4Е НАБИВАНЕТО НА НОМЕРАТА Е ДОСТА.....ТРЯА ДА СЕ ПРЕГЛЕДА И ТАКИВА ГЛУПОСТИ,,,,...ТАКА 4Е КАРАИ СИ ГО ТАКА,АЗ МОИТО НЕ Е РЕГИСТРИРАНО А И АЗ САМ САМ СИ ГО ПРАВИЛ Е НЕ САМ ДЕ ОБА4Е Е ЛИ4НА ИЗРАБОТКА.пЪК И ДА ТЕ СПРЕТ НЕЗНАМ ДАЛИ 6ТЕ ИСКАТ ДОКУМЕНТИ ЗА РЕМАРКЕТО:) А И ДАИСКАТ.......ЗНАЕ6 КАК СЕ РА6АВА ТАЙ РАБОТА$$$:)

АЙДЕ СЪС ЗДРАВЕ

Тема Re: Ремаркенови [re: MИTAKA]  
Автор lvan4O (Народен Човек)
Публикувано05.09.03 00:37

Ако е правено самоделно ,от теб самия ,то първо неможе ти да си го измислиш направо ти ,ми то има типов проек избираш си един и правиш по него ,щото то си има стандарти за диаметар на моста ,на рамата ,на самия теглич и затова тия работи се смятат и неможе ти да си ги правиш как дои ,ами се взима типовия проект и се работи по него ,иначе е абсурт от комисията да ти го одобрят.
Само няколко думи за мойто ремарке ,правено е от баща ми през 1991 и 1992 го одобриха ,с джанти е от Лада 1500 , ресьори 7 листа от Москвич 403 и е подсилено ,смисъл ,че е преизчислено с по дебел мост и прът на теглича от стандартните.Зелено е и много добар ваншен вид вади. Интересното е ,че по книжка му дават да носи максимално до 175 килограма ,колкото е собствената му маса ,ама ние редовно го тварим с 500-600 кила пясак ,примерно и никви проблеми ,Иванчо дърпа ЯКО

Та да се върна на същественото като си го направиш реда е следния.
1) Отиваш на комисия ,аз едно време ходих в Пловдив да ти го одобрят.
Като го одобрят ти бият на една алуминиева плочка дето я занитват до теглича на самата траба и на нея пишат датата на одобрението дето си минал през комисията ,че ремаркето е годно за употреба и отговаря на стндартите
2)После отиваш в КАТ да ти сложат номера и да ти издадат талон

3)Данъка на ремаркето е 15 лева на година и се плаща редовно!Много е ама кво да правиш???

4)И тва е поне до колото си спомням от преди 12 години.

За актоални цени за комисията и КАТ - немога да ти кажа щот незнам

Застравовка не се плаща!!!

Ремаркето се води на преглед на всеки 5 години

И тва е в общи линии ,но ако не го караш редовно и го ползваш по патиша без КАТаджии не си засложава да плащаш и за него толкова пари.

Аи ,тва е от мен

НАРОДНАТА КОЛА на България

Тема Re: Ремаркенови [re: lvan4O]  
Автор MИTAKA (почти майстор)
Публикувано05.09.03 12:59

абе кои се занимава сега батка да регистрира ремаркеХората карат коли без номера и талони а ти се се спуснал да регистрира6 ремаркенце....опомни се живеем в БГ

АЙДЕ СЪС ЗДРАВЕ

Тема абе все пак...нови [re: 666666]  
Автор MИTAKA (пича с москвича)
Публикувано05.09.03 19:30

абе все пак проверих и :
30 лв регистрация,15лв техни4ески преглед и наи важното на което и аз се у4удих:ПЛАЩА СЕ И ЗАСТРАХОВКА ЗА РЕМАРКЕТО

АЙДЕ СЪС ЗДРАВЕ
ако нещо не вЪрви далавера направи

Тема Re: абе все пак...нови [re: MИTAKA]  
Автор Frysco (на пета скорост)
Публикувано05.09.03 23:57

Ми кой го знае дали няма да направи някоя катастрофа...
"Аз бях главен идейчик преди две години, един приятел беше се меракландисал да си прави двуосно ремарке, със седалки вътре и прочие.Та какво общо взето направихме:
предница и задница от жигула, един комплект врати, задни, без рамки гредата на купето минава по средата, надлъжно, ниско между седалките защото трябва да има и опорен елемент.Отпред се чудихме чудихме, та накрая оставихме капака и там отдолу на коша сложихме ламарина отдолу-муцка багажниче.Шенкела беше заварен за носачите, някак по особен начин.Отзад нищо, така си остана, само между осието съсено и няма двигател, скорости...задния мост нещо го прави той ма не знам какво.
И в крайна сметка какво излезе, атракция, три месеца се возехме в тоя файтон, теглеше го друга жигула, то беше леко и много готино...имаш си табло с две жабки, изрязани и залепени забелжете от дяснокормилно и нормално табло, то беше поръчано отнякъде не помня отде, и касетофонче.Возихме се, после той махна седалките и капаците отпед и отзад, напълни го със сторителни материали, тръгнал на път, някаква работа да върши, и в някво село му откраднали жигулата с все ремаркето....Хубава работа, ама българска."
Това по горе е разказ на един мой другар от село.

това е малката ми кола

Редактирано от Frysco на 05.09.03 23:59.

Тема Re: абе все пак...нови [re: Frysco]  
Автор MИTAKA (пича с москвича)
Публикувано06.09.03 10:24

Абе как ще направи катастрофа с ремаркето БЕЗ КОЛАНали е достатачно да си платиш застраховката за колата а ремаркето се води като 4аст от нея!!!Ама тия НЕ трябва и ремаркето да има,още малко и на велосипедите ще им сложат застраховки и ГТП

АЙДЕ СЪС ЗДРАВЕ
ако нещо не вЪрви далавера направи

Тема Re: абе все пак...нови [re: MИTAKA]  
Автор lvan4O (Народен Човек)
Публикувано06.09.03 15:13

Митак ти се варна ,най-после как беше в Сандански

Тва вярно ли е ,че за ремаркето се плаща ЗАСТРАХОВКА ,ей тва не го знаех ,никога не съм плащал застраховка

Ай

НАРОДНАТА КОЛА на България

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Всички темиСледваща тема*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.