|
|
|
Тема
|
"Сбогом, дано си щастлива..."
|
|
| Автор |
Maistora (човекът москвич) |
| Публикувано | 11.03.03 02:02 |
|
|
Усещането е като че ли се отнася за любим човек...
Днес, навръх 23-тата ми годишнина, замина за село Брестовица като селскостопанска кола, срещу 300 лева с газовата уредба и без акумулатора.
Липсваш ми.
Дано в новия си дом се грижат добре за теб.
Напих се от мъка... не помага... дано времето поне да ме излекува.
Мда... вече нямам Москвич.

яла ма сляз, че не моа са кача.
| |
|
Тема
|
Re: "Не плачи..."
[re: Maistora]
|
|
| Автор | VEKTRA-GT (Нерегистриран) |
| Публикувано | 11.03.03 13:40 |
|
|
И аз като бях на твоите години бях в почти същото състояние.Първо карах Космича на баща ми,после си купих собствен -2140Д и си мислех,че това ще е единствената "кола",която ще карам.Да ама от тогава минаха около 5 години и смених само -5 коли.Животът учи.Не си мисли,че си се лишил от нещо безценно!  
| |
|
|
|
С каква кола ще се подвизаваш сега?
FITNESS COMPETITOR
| |
|
|
|
Майсторе, майсторе... :(( Това най-малко от теб може да се очаква. Ти ли го пропи или баща ти ? Моето колело струва повече от джугана. Айде да скокнем другата или по другата седмица до Брестовица с колелата да го навестим. Съгласен ли си ?
| |
|
|
|
Рано или късно тоя момент на раздяла идва.
Е така е по добре отколкото в моргата.Или за вторични суровини.
| |
|
Тема
|
Re: "Сбогом, дано си щастлива..."
|
|
| Автор |
lvan4O (непознат
) |
| Публикувано | 15.03.03 02:26 |
|
|
E kak moja be na6ia voda4 prav da ni predade.KAkav primer dava6 na ostanalite To4no ot tebe ne sme go u4akvali.Napravo ne e za viarvane za niakvi mizerni 300lv.Maisore ,Maistore..........
V kraina smetka ti si znai6 i ti si re6ava6 ,no da se nadiavame 4e niama da ni izostavi6 NALI....!!!     NALIIIIIIII
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор | mitaka (Нерегистриран) |
| Публикувано | 15.03.03 12:32 |
|
|
maistoreeeee..........spoko we 6a si zeme6 ne6to drugo,ama da ti kaja tova da pritezava6 MOSKVI4 ne moje da se sravni s nikoj druga kola.
| |
|
|
|
Благодаря за подкрепата в този труден момент.
Сега ще помагам на приятелите ми с Москвичи, с каквото мога, а аз ще ходя пеш, с колело или в много краен случай - с шибания пасат бензинояд.
яла ма сляз, че не моа са кача.
| |
|
Тема
|
[re: mitaka]
|
|
| Автор |
lNDlGLO (AUDIFAN) |
| Публикувано | 18.03.03 10:13 |
|
|
Никога не се забравя!!!!!!!! като средство за придвижване е незаменим......ама не е автомобил
Споко ............ще си купиш нещо по свястно !!!
например
........с В4
BBBBBRAM 4
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор |
Frysco (шашкънин) |
| Публикувано | 18.03.03 21:51 |
|
|
Ха!Е това не го очаквах...След един месец отсъствие и какви работи са станали.
Майсторе искрено ти съчуствам.Не се спихвай, ще си намериш друга любимка...И без това москвича напоследък все в бокса беше.
Ако пък не можеш да го преживееш-бегом до онуй село с 350-400 лв в ръка и си го искай обратно.Да знаеш и това се е случвало.
FRYSCO LADA tuning
| |
|
|
|
|