Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 14:46 17.07.25 
Непрофесионални
   >> Мода&Lifestyle
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | (покажи всички)
Тема Искамнови  
Автор HA-KOЙ-MУ-ПУKA™ (Жега)
Публикувано12.10.12 17:24

всяка една жена, дама, мацка, манекенка, неманекенка, пишеща тук да сподели с мен - тук и сега, най-хубавият подарък, който би искала да получи.

Да получи. Не ми обяснявайте какво можете да си купите, ясно ми е, че повечето нормално успели жени го могат, та вие ли няма да можете.

Да получи - като подарък. И не, не от леля си.

Благодаря.

Редактирано от HA-KOЙ-MУ-ПУKA™ на 12.10.12 17:27.

Тема Re: Искамнови [re: HA-KOЙ-MУ-ПУKA™]  
Автор Eden FlamingoМодератор (keep the change)
Публикувано12.10.12 18:13

Искам да получа мейл от Swiss Air, в който виждам потвърждение за резервация на полет до някъде в Швейцария. А после искам да получа втори мейл, в който той ми казва, че ще лети от София до там, ще ме чака кола на летището, която ще ме заведе при него в хотела. А после искам да получа трети мейл, в който ми казва, че няма да ме пусне да изляза от хотела цял уикенд.

Но виждаш ли, това го искам сега. Утре събитията ще са други, животът ще е друг и може да искам нещо съвсем друго. Така че най-добре е да се опиташ да разбереш твоето момиче какво иска, защото тя е важна. Иначе, ако питаш принципно за подаръци на жени, бижута винаги са един много добър избор. И като казвам бижута, нямам предвид пластмасови гривни.

Редактирано от Eden Flamingo на 12.10.12 18:17.

Тема Re: Искамнови [re: Eden Flamingo]  
Публикувано12.10.12 23:50

Благодаря за отговора.
Да, не бях многословен - подаръкът не ми е "просто да впечатля някоя жена", а е за специален повод. Много специален.

Малки по-високи топки?

Публикувано13.10.12 01:16

Виж сега, не може да проснеш мрежата на пода, а да се оплакваш, че моите тенис топки летят ниско до нея. Вдигаш я и ще показваме сервиси. Кажи какъв е поводът, каква ти се пада жената и какъв ти е бюджетът.

Публикувано13.10.12 09:45

Хаххааха, основателни оплаквания за мрежата - която по принцип опъват разни солташаци, облечени в предимно крещв оранжеви никове. Аз държа ракетата.
И, разбира се, че понякога и Космоса ми е крив.
Но, да върнем темата по темата - поводът е много специален. Може би най-специалният, който можеш да си представиш. Това отговаря и на останалите въпроси.

Автор Wipelicious (ентусиаст)
Публикувано13.10.12 10:50

Виждам, че устата ти се отваря и затваря, но нищо не излиза от нея. Усилих си и звука на компютъра - пак нищо. Предполагам, на този клуб са му сложили някакъв филтър за тъпотии.

Ако не ти е омекнала ракетата, сложи си сватбения Адидас с 4 ленти и заповядай в Програмисти.

Pain looks great on other people. That’s what they’re for.

Публикувано13.10.12 11:01

Ами, за този повод - диаманти, това е положението. Ако си в България, Обстинаси ще те насочи къде, защото аз нямам идея там.

Публикувано13.10.12 17:06

Това е интересно предложение, и го обмислях като вариант. Считаш ли, че е подходящо? Т.е, че е подходящо е ясно, за повода се чудя....
Мерси, обаче.

Публикувано13.10.12 17:23

Ами виж, всичко е въпрос на бюджет. Казваш какъв ти е бюджетът и ти казвам кой е най-подходящият подарък за тези пари.

Пак казвам, принципно бижутата винаги са подходящ подарък за какъвто и да е повод. Дори и за много голям повод. Плюс това емоционално натоварваш дадено бижу с човека, който ти го е подарил. Парфюмите не ги броя за подаръци - това е пръскаш и хвърляш. Дрехи и чанти - същата работа. Бельо - хм, дори и да е 1000 лева, това е някакво егоистично, ти го купуваш за себе си, не за нея, така че това изобщо не трябва да е подарък. Големи подаръци са - коли, джетове, диаманти, проценти от бизнес. Екскурзиите също не ги броя за подарък, защото не са лични, персонални, а е иху-аху с теб заедно. Най-хубавите подаръци са лични и персонални.

Просто разбери твоето момиче какво иска. С 3000 лева може да се купи кон, а може да се купи и кола. На какво бих се радвала аз например, ако имах конюшна и каква би била колата за 3000 лева? Мисля, че разбираш.

Публикувано13.10.12 18:40

Общо-взето си права. В случая ,поводът е водещия. Т.е., да мислим малко встрани от общата, явно на пръв поглед биеща на очи концепция ала стил "искам ужасно много да впечатля моето момиче". Не, Идън, студено както се казва.
Даваш интересни идеи, определено, кон и кола изключваме, първото - уви в центъра забраниха конете, второто го има. Бюджетът няма лимит. Права си, че парфюм, екскурзия и пр, отминават и не остават.

Аз още размишлявам и ще споделя, ако свише се събудя с някво просветление

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.