Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 20:36 17.07.25 
Непрофесионални
   >> Мода&Lifestyle
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | (покажи всички)
Тема Проект "Косара"нови  
Автор Eden FlamingoМодератор (keep the change)
Публикувано07.10.12 03:13

Има една девойка във фитнеса ми. Преди една година тя тежеше 85 кг. Сега тежи 52 кг. Промяната е невероятна и аз изведнъж забелязах, че това момиче има някакво симпатично лице. Обаче когато цял живот си бил дебел, дори и да отслабнеш, ти имаш мисленето на дебел човек, самочувствието на дебел човек, плахостта.

Тази девойка е винаги без грим, косата й е естественият й цвят - светлокестенява и ситно къдрава в зле оформена прическа, облича се в някакви дрехи тип секретарка в кантора на книжни плъхове. Изобщо положението е зле и като цяло неатрактивно.

Забелязах обаче, че девойката е влюбена в инструктора си. Сигурно той й е бил основната мотивация да тренира и да отслабне, кой знае какво си е мислела горката "Тони не ме иска, защото съм дебела. Сега като отслабна, ще ме ебе най-накрая". Обаче като им гледам езика на тялото и тя как го гледа, ясно е, че още не го е имала. И на мен ми хрумна гениална идея.

Идеята се казва проект "Косара". Така ще наричам девойката. Тя е моята Косара. Мисля да я взема под менторското си крило, да инвестирам време в нея, в косата й, в гримове, в гардероб и в обяснения как трябва да се държи. Косата? Това къдравото трябва да се махне. Прическа на черта, права, червена боя. Трябва да й се придаде малко вид на жена вамп. Грим лек - на червена коса тежък грим ще изглежда като взета от някоя плочка пред ЦУМ. Лек грим, гланц за устни и може би едни зелени лещи.

Дрехите? Силно вталени сака с поли и изобщо слим лайн дрехи, слим дънки, токове, сега както е направила една хубава талия, какви са тия развлачени ризи огромни, които носи, явно не си е сменила гардероба от 85-те килограма. И после я взимам на диско с мен някоя вечер и й правя демонстрации как се говори с досадници и как се говори с интересни мъже.

Но преди всичко това, аз трябва да я запозная с идеята за менторството ми и за факта, че аз го правя с една цел: ще ми донесе голямо лично удоволствие идеята, че някоя девойка се справя в живота си и с мъжете си по-добре благодарение на мен, а и самата идея, че аз съм я моделирала така, че Тони да поиска да я ебе най-накрая, за мен ще е тотално ебане на самия Тони, който много става за ебане, но аз не желая да докосвам обслужващия персонал. Та мисля като я видя следващия път да й кажа: "Косара, знам, че искаш да ебеш Тони. Аз мога да ти помогна не само да го ебеш, но и да го влюбиш в себе си. Е? Готова ли си?" Какво ще кажете, лейдис енд джентс?

Петку Уедингз - your dream wedding planner.

Редактирано от Eden Flamingo на 07.10.12 03:42.

Тема Re: Проект "Косара"нови [re: Eden Flamingo]  
Автор Цар Изрод ХХ ()
Публикувано07.10.12 03:28

Къдравото и естественото кестеняво е окей. Ако има нещо, което трябва да се променя това е последното, ако предположим, че се направи приятна поддържана прическа. Но като цяло чрез полиране на лака, самочуствие няма да се изгради. Почти съм сигурен, че тя ще окаже съпротива, особено на идеята за жена вамп. По моему трябва да се подходи психологически. Та тя дори не е разбрала какво грандиозно постижение е от 85 кг. да свали на 52! Това момиче първо трябва да се научи да обича себе си, да цени себе си и постиженията си.

Това е само мое мнение де. Такъв тип проекти по принцип ме гепят, за това се изказвам. Но възможно е в конкретния случай да лежа коренно погрешно.

Тема Re: Проект "Косара"нови [re: Цар Изрод ХХ]  
Публикувано07.10.12 03:38

Не, не ти не знаеш как изглежда. Косата е най-трагичното в случая. Ситно къдрава, която изглежда като изгоряла, защото тя само си я суши и стои като едно такова топирано и бухнало. Трябва й визия на прелъстителка, ако иска да ебе Тони. Плюс това, се загледа по едни мои обувки - явно осъзнава, че й трябва промяна. Иначе, след като наебе Тони и реши да се жени за друг, защото ще е разбрала, че Тони не става за нищо друго, освен за ебане, тогава можем да се върнем към нейния цвят на косата, но прическата задължително трябва да се оправи.

Редактирано от Eden Flamingo на 07.10.12 03:40.

Автор Цар Изрод ХХ ()
Публикувано07.10.12 03:43

Мда, представих си го. По-добре да се обръсне нула номер. Освен ако не реши да си я пусне дълга - явно има потенциал за брутална афро-фризура. Еми да, може би трябва да я изведеш на шопинг...
Чакаме с нетърпение развитието!

Автор zai4e_v_4a6ka (ИНЖ)
Публикувано07.10.12 10:40

Фламинго, ти си МНОГО яка и аз те подкрепям напълно и изцяло!!!!!!!!!!!!
и да ти подшушна на ухо-понякога, когато се чувствам безпомощна, ми се ще и за мен да дохвърчи едно фламинго наоколо :)

noblesse oblige...

Редактирано от zai4e_v_4a6ka на 07.10.12 10:43.

Автор loverrock ()
Публикувано07.10.12 12:11

И аз съм с естествен цвят на косата, страхотен е

domino dancing

Автор LadyMorgana (lady in red)
Публикувано07.10.12 12:54

Това момиче първо трябва да се научи да обича себе си, да цени себе си и постиженията си.

Царят много добре го каза, Идън, като бивша мухла от същият тип (с разлика, че аз никога не съм имала толкова голям проблем с килограми или форми на тялото си и всичкото мъжко винаги ми е било строено и готово за секс с мен), ще ти кажа / първо и покажи светът на самочувствието и любовта към нея си .... после прави стайлинга и ....

Major e longinquo reverentia - ама само като се аутсорсва рязането на чушки

Тема Re: Проект "Косара"нови [re: LadyMorgana]  
Публикувано07.10.12 14:40

Лейде, тя няма как да добие самочувствие, ако мъжете не започнат да й обръщат внимание. В нейната глава тя е още дебела и незабележима, нищо че е слаба. Затова проектът ми започва първо с промяна на визията. Веднъж, когато започнат да й правят комплименти, това веднага ще й се отрази на самочувствието, а от там и на позата, стойката, атитюда.

Тема Re: Проект "Косара"нови [re: zai4e_v_4a6ka]  
Публикувано07.10.12 14:42

Ха, мерси.
Ами знаеш къде можеш да ме намериш винаги, ако имаш нужда..

Тема Re: Проект "Косара"нови [re: loverrock]  
Публикувано07.10.12 14:43

О, не сте ме разбрали правилно. Въпреки че самата аз не съм с естествения си цвят, одобрявам много естествените цветове, когато са хубави. Но за проект Косара няма как да оставя косата така, няма как.

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.