Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 18:19 16.07.25 
Непрофесионални
   >> Мода&Lifestyle
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | (покажи всички)
Тема Това дали е вярно?нови  
Автор ARlZE (Nachtmahr)
Публикувано20.09.12 16:47

Всъщност, сигурен съм, че е вярно. Въпросът е при какъв процент от жените може да се случи? И колко често.

"Специалисти откриха, че жените могат да достигнат до оргазъм без сексуален контакт, а само чрез стимулация на гърдите.

Половината от жените, участвали в проучването, признават, че са достигали до пика на сексуалната възбуда без мъж до себе си. Изследванията показват, че това е достижимо само чрез стимулация на женския бюст."

Имах приятелка, която в доста случаи достигаше до оргазъм докато ми духаше. И то без въобще да съм я пипал или дори целувал преди това - тя имаше моменти, които наричаше "вдъхновение", които като я споходеха, просто ми сваляше панталона и почваше да ми прави свирки, без особено значение къде се намираме в момента.
Но жена да получи оргазъм, докато прави орална любов, е малко или много често срещано явление.

Аз като цяло съм цицоман, обичам да пипам и целувам женски гърди (като 99% от мъжете, предполагам), но никога не съм оставал с впечатлението или пък са ми споделяли, че това докарва или би могло да докара дамата до оргазъм.

Чудно ми беше дали момичета от клуба са имали подобно преживяване? Или са чували за подобно от техни приятелки.

Success is the sole earthly
judge of right and wrong.

Тема Re: Това дали е вярно?нови [re: ARlZE]  
Автор Цар Изрод ХХ ()
Публикувано20.09.12 18:07

Хубаво е, че тази тема е намерила правилния път и е стигнала до тук, а не се е загубали в ТКЗС например. Тъй като този клуб е и за секс, трябва да публикуването на такива теми да се стимулира!

Възможността за оргазъм при жените само чрез стимулиране на гърдите е такава екстремна новост каквито са колелото и топлата вода. С нетърпение очаквам кога някой велик учен ще открие, че мъжете получават ерекция, когато са възбудени.
Както и да е де, мен също ме интерсува до къде стигат клубарките.

Много е важно докато и мачкаш гърдите да и мъркаш мръсотии в ушенцето, ако искаш да увеличиш шансът за оргазъм. Мъжете имат малко трудности с мазното говорене. Това просто трябва да се упражнява за такива случаи.

Какво правите тука бе ей, изроди мръсни? Искате ли да фана да ви изнасила и двамата?

Тема Re: Това дали е вярно?нови [re: Цар Изрод ХХ]  
Автор El Capitan (vengeance)
Публикувано20.09.12 18:47

Ахахахахахахахаххах колко ме разсмя копеле......

Добре де,кво не е наред с тва да си говорим глупости в ушетата на любимите жени, не разбирам?
Тва са си малки такива шегички, някъв по-друг начин на гъделичкане,за да я накараш да се смее, кво не е точно?

Игри за големи...мноу важно,нормално е....

Автор Eden FlamingoМодератор (keep the change)
Публикувано20.09.12 18:47

Ох, каква наивност. Не искам да ви убия всички митове, но държа да ви изненадам с феномена наречен симулация. Чували сте го? А, добре.

Тема Re: Това дали е вярно?нови [re: Eden Flamingo]  
Автор ARlZE (Nachtmahr)
Публикувано20.09.12 18:58

Т.е. според теб е невъзможно.

Чувал съм за симулация естествено, даже аз самият съм симулирал оргазъм. И то неведнъж.
Трикът е да се хванеш за оная работа, за да не види жената, че няма сперма и да хукнеш да се миеш ВЕДНАГА. После се връщаш в леглото ни лук ял, ни лук срал, казваш й колко е невероятна и какъв "природен талант" е и заспиваш с чувство за изпълнен дълг.

Тема Re: Това дали е вярно?нови [re: Цар Изрод ХХ]  
Автор ARlZE (Nachtmahr)
Публикувано20.09.12 19:03

Аз в ГЗС не пиша, може би само веднъж-два пъти.
Струваше ми се, че Фламингото е по-еблива и по-опитна в тая материя от всички пишещи там кумулативно, та затова реших да попитам тук.

Иначе и аз се кефя да шептя мръсотийки, но често ставам прекалено брутален.
Затова "тренировката" трябва да е насочена по-скоро в посока да не изкажеш цялото си мръсно мъжко (под)съзнание на глас.

Автор _gruhal_ (член)
Публикувано20.09.12 19:07

Чувал съм за симулация естествено, даже аз самият съм симулирал оргазъм. И то неведнъж.

O.O

Not sure if true or trolling...

Публикувано20.09.12 19:11

Иначе и аз се кефя да шептя мръсотийки, но често ставам прекалено брутален.
Дай пример.

Публикувано20.09.12 19:16

Аз говоря от лично мое име и от името на всички жени, които познавам:
Няма как да свършиш само от докосване на зърната. Няма как да свършиш само, докато се целуваш или само, докато някой ти е в устата.

Тема НЯМА!!!!нови [re: Eden Flamingo]  
Автор zai4e_v_4a6ka (ИНЖ)
Публикувано20.09.12 19:17

НЯМА КАК!!!!!!!!!
НИКАКЪВ ШАНС!!!!

С 2 РЪЦЕ СЪМ ЗА!

noblesse oblige...

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.