|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | (покажи всички)
Тема
|
Клуб Мода&Lifеstyle - правила
|
|
Автор |
Eden Flamingo (keep the change) |
Публикувано | 10.07.12 02:08 |
|
Ще бъда кратка и ясна:
Обиди, квалификации и лични нападки не се толерират. Първо предупреждение. Второ предупреждение няма да има, ще има бан, след което ще има рев на лични бележки и тропане по вратата на клуба от външната страна.
Или ще се държите на ниво, със стил и хумор, или билета, градския транспорт, трактора, който каквото има.
The world of dew
A world of dew it is indeed.
And yet, and yet...
| |
|
И ФАЙЛА да не пише
а теб кога и как направиха модератор, не съм видяла избори,странно....
все пак, честито
noblesse oblige...
| |
|
Заек, какви избори. Не е ли ясно, че в тези клубове е диктатура. Цар Киро.
The world of dew
And yet, and yet...
| |
|
не, че съм се натискала,просто питах
а той е влюбен в мен, тоя "цар", но както сам много добре знае-сме от различни вселени...
а сега ще ти отговоря мнооого подробно за интериора, където ми е най-голямата сила
noblesse oblige...
| |
|
Ева/Евита Перон, Аржентина по разбираеми причини те обяви за светица ....Санта Евита е линия на поведение, стил, мода и още нещо ... не се откланяй от това - ще помагаме с каквото можем
Major e longinquo reverentia
| |
|
Искам да подам петиция-немедленно да бъда баннат...да.....иначе няма да е честно....
| |
|
на метлата колко пъти и простиха - стига си се врял и ти с твоята петиция да разваляш баланса ..... модераторката тепърва ще се учи как да го прави със стил като Евита .... стискам и палци де ....
| |
|
Да, след като те банна теб, моля, баннете модераторката.
Трябва да е ясно, че това е клубът на ултравипа. Останалите са добре дошли, ако не си гасят цигарите в бялата кожа на ВИП сепарето ни. От това по-ясно няма как да го кажа.
The world of dew
And yet, and yet...
| |
|
сега ще има злобни мъгълски атаки, белиссима ..... има няколко мъгъла като на поне един от които се надявам, че си успяла да им изпробваш копчето 'бан'' вече!
| |
|
Да, взимам пример от един друг юзър и мисля да вдигна бунт срещу модераторката.
Ел, трябва да поканим Члена на гости. Или да си правим официални клубни посещения. Ама искам да ме посрещат там с шопската на масата, карирана покривка, питка с чубрица, ВИП положение.
The world of dew
And yet, and yet...
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | (покажи всички)
|
|
|