Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 08:35 13.11.24 
Непрофесионални
   >> Мода&Lifestyle
*Кратък преглед

Тема Търся Уг ботуши, Софиянови  
Автор Coнaтa (Ниенор)
Публикувано15.10.09 20:55

Здравейте, да видим дали можете да ми помогнете. Искам да знам дали и къде в София би могло да се намерят Уг ботушки - както и евентуално каква е цената.

Нещо ето

.

Благодаря предварително :)))

...And never again will my letters start
sadly, or in the depths of winter...

Тема Re: Търся Уг ботуши, София [re: Coнaтa]  
АвторPlonder (Нерегистриран)
Публикувано16.10.09 08:03

Преди време, в интернет, случайно бях попаднал на на израза "...прасци като на римски пехотинец..." и кой знае защо го запомних. Не съм предполагал, че ще ми се наложи да го използвам някога, но сега ....
За тези ботуши трябва да имаш дебели глезени и прасци като на римски пехотинец!

ХА ХА ХА

Тема Сериозно?нови [re: Plonder]  
Автор surfline (СтихияБалканска)
Публикувано16.10.09 12:54

Тема Re: Търся Уг ботуши, Софиянови [re: Coнaтa]  
Публикувано16.10.09 13:02

Оригинални Uggs не съм виждала(но не съм и търсила), но "ментета продаваха миналата година на поразия в Теранова. Цената там беше ок. 50-60 лв.
Цените на истинските Uggs в Европа са от 150 евро нататък. В Австралия са по-евтини

.

Тема Re: Сериозно?нови [re: surfline]  
АвторPlonder (Нерегистриран)
Публикувано18.10.09 07:27

Извинявайте госпожо, но говорихме за ботуши и римски пехотинци, а Вие ми изпращате снимка, на която виждам някакъв мексиканец с маратонки и бастун и в далечината ... продавач на хот дог сандвичи или сладолед.

Предполагам, че вероятно сте се объркала нещо, но не се притеснявайте ... никой не е съвършен и безгрешен, освен мен!

Тема Re: Сериозно?нови [re: Plonder]  
Публикувано19.10.09 11:46

Извинявайте господине, но мисля, че страдате от далекогледство

Тема ...голям смях...нови [re: surfline]  
Автор Apxaнreл (паднал ангел)
Публикувано07.11.09 23:03

... предизвиква у мен лятната поличка съчетана със зимни ботушки.... Тая по-добре да не си събува ботушките преди да влезе в банята....

За разлика от някои, когато се играе на рицари не играя ролята на принцесата

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2024 Dir.bg Всички права запазени.