|
Тема
|
Търся Уг ботуши, София
|
|
Автор |
Coнaтa (Ниенор) |
Публикувано | 15.10.09 20:55 |
|
Здравейте, да видим дали можете да ми помогнете. Искам да знам дали и къде в София би могло да се намерят Уг ботушки - както и евентуално каква е цената.
Нещо ето .
Благодаря предварително :)))
...And never again will my letters start
sadly, or in the depths of winter...
| |
Тема
|
Re: Търся Уг ботуши, София
[re: Coнaтa]
|
|
Автор | Plonder (Нерегистриран) |
Публикувано | 16.10.09 08:03 |
|
Преди време, в интернет, случайно бях попаднал на на израза "...прасци като на римски пехотинец..." и кой знае защо го запомних. Не съм предполагал, че ще ми се наложи да го използвам някога, но сега ....
За тези ботуши трябва да имаш дебели глезени и прасци като на римски пехотинец!
ХА ХА ХА
| |
|
| |
Тема
|
Re: Търся Уг ботуши, София
[re: Coнaтa]
|
|
Автор |
surfline (СтихияБалканска) |
Публикувано | 16.10.09 13:02 |
|
Оригинални Uggs не съм виждала(но не съм и търсила), но "ментета продаваха миналата година на поразия в Теранова. Цената там беше ок. 50-60 лв.
Цените на истинските Uggs в Европа са от 150 евро нататък. В Австралия са по-евтини.
| |
Тема
|
Re: Сериозно?
[re: surfline]
|
|
Автор | Plonder (Нерегистриран) |
Публикувано | 18.10.09 07:27 |
|
Извинявайте госпожо, но говорихме за ботуши и римски пехотинци, а Вие ми изпращате снимка, на която виждам някакъв мексиканец с маратонки и бастун и в далечината ... продавач на хот дог сандвичи или сладолед.
Предполагам, че вероятно сте се объркала нещо, но не се притеснявайте ... никой не е съвършен и безгрешен, освен мен!
| |
|
Извинявайте господине, но мисля, че страдате от далекогледство
| |
|
... предизвиква у мен лятната поличка съчетана със зимни ботушки.... Тая по-добре да не си събува ботушките преди да влезе в банята....
За разлика от някои, когато се играе на рицари не играя ролята на принцесата
| |
|
|
|
|