|
Тема
|
моля за помощ!
|
|
Автор | Mepи (Нерегистриран) |
Публикувано | 28.01.09 12:19 |
|
Здравейте! Може ли някой да ми помогне с идея - откъде да намеря кройка или свястна снимка на блузата на бялата блуза на Камерлия от този клип?http://www.vbox7.com/play:02e1a088
Много благодаря предварително!
| |
|
1.Какво е блузата на бялата блуза?.........и
2.Коя е Камерлия?
I have to go powder my nose!
| |
Тема
|
Re: моля за помощ!
[re: MiaWallace]
|
|
Публикувано | 29.01.09 09:49 |
|
Извинявам се за правописа!Наистина сега виждам до какво води това да се занимаваш с няколко неща едновременно. Значи "блузата на бялата блуза" е просто блузата, с която е облечена първоначално жената от клипа. А коя е Камерлия или Камелия в случая просто няма значение - важна е блузката. Хубав ден!
| |
Тема
|
[re: Mepи]
|
|
Автор | Plonder (Нерегистриран) |
Публикувано | 07.02.09 06:17 |
|
Здравей Мери,
След като видях този клип, определено мога да кажа, че аз слушам по-твърда музика, но мацката си е руса и готина и аз бих могъл да се запозная с нея, след което по време на някоя приятелско пиене на кафе, да я попитам завоалирано от къде си е купила тази блузка.
После мога да ти предам цялата информация относно тази дреха и така да приключи тази история.
Ако си съгласна, върни едно ОК и почвам да действам.
| |
Тема
|
[re: Plonder]
|
|
Публикувано | 08.02.09 13:59 |
|
Идеята ти е супер!Едно предложение - ако решите да преминете към по-голяма близост, помоли я да си сложи тази блузка и когато я съблечеш, мушни я незабелязано в джоба си, а после ми я прати! Става ли? Аз ще съм ти много благодарна и ще се реванширам подобаващо
| |
Тема
|
[re: Mepи]
|
|
Автор | Plonder (Нерегистриран) |
Публикувано | 11.02.09 08:08 |
|
Уважаема г-жо Мери,
По повод на Вашия постинг, отново гледах клипа и ето до какъв извод стигнах: тази готина мацка няма начин да не ми ...налети, ако ме види.
Наистина трябва да внимавам с какво се захващам, но все пак да не забравяме, че целта на акцията е да измъкна информация за блузката, а не разбивам сърцето на момичето!
| |
|
|
|
|