|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
Тема
|
Инвазия
|
|
Автор |
Лyничka (неземна) |
Публикувано | 07.09.07 01:12 |
|
В София още не можете да го усетите, но тази есен и има идва една страхотна инвазия под формата на всякакви зимни дрехи и аксесоари в черно, червено и бяло.
Палтенцата все още са от онези ала 60 год. в допълнение и с такива роклички, разкроени надолу. Много дрехи предразполагащи за носене на клинчета.
За краченцата определено се налагат ботите, всякакви стилове- черно и сиво преобладават.
Като материя най ме изненада лакът, който се завръща с доста сила
Очаква ни една стилна, но малко скучна зима
Omnia vincit amor
| |
|
В немско доста неща в лилаво се извадиха. Лачените чанти и боти също ги има. Направи ми впчеатление, че има доста повече "готик" по витрините...ососбенно ботуши и ризи с много разкроени ръкави и оголени рамене.
| |
|
Лака се връща с гръм и трясък направо. Големите лъскави чанти и такива обувки....странното е, че черните изместиха с голяма сила червените лачени обувки, изненадан съм.
Влюбих се в ботите до глезена, изглеждат доста шик, а Вик Бекъм ги носи от пролетта де.
Когато стане напечено, печените мацки хукват на пазар!
| |
|
Ризите със разкроени ръкави са ми любими за този сезон.
| |
|
Аз също съм им голяма фенка За има няма две седмици се сдобих с два чифта- да имам да си ги сменям
Имам си и червени гумени ботушки, да не ми се мокрят краченцата от дъжда.
Наточила съм се и на едни лачени обувки, ама пусто... навяват ми неприятни спомени от детството
Omnia vincit amor
| |
|
В испанско, поне това което можах да видя до сега има лилавко, но не повече от всяка есен- те редовно си го изкарват. Струва ми се обаче, че миналата есен имаше повечко лилавички неща
Omnia vincit amor
| |
|
Модел убиец от Джими Чу:
И аз се дърпах малко на лачените обувки, но да ти кажа, като ги сложиш с едни тенси джинси тъмно сини и ефекта "уау" се появява.
| |
|
леле, влюбих се....
колко ли може да струват.... още утре съм способна да хукна да ги търся
Omnia vincit amor
| |
Тема
|
Виж и това- модел Миу Миу:
[re: Лyничka]
|
|
Автор |
Ginger. (глезла) |
Публикувано | 08.09.07 02:32 |
|
Горните боти са 645 Е, няма ги в БГ. Но виж им само извивките...абе...нямам думи!
| |
Тема
|
Re: Виж и това- модел Миу Миу:
[re: Ginger.]
|
|
Автор |
jeni4ka (otnesena) |
Публикувано | 08.09.07 11:36 |
|
Много са хубави Аз миналата година щях да взимам едни подобни, но бяли. А за тези дънки какво ще кажете момичета
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
|
|
|