|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема
|
Подарък zа мъжжжжжжжжжжж
|
|
Автор |
surfline (veche poznat) |
Публикувано | 12.12.06 18:14 |
|
Ох, давайте някакви идеи zа коледен подарък zа 35 годишен, претенциоzен zа всичко мъж...направо луднах вече.
Simona-25.1.2006
| |
Тема
|
Re: Подарък zа мъжжжжжжжжжжж
[re: surfline]
|
|
Автор |
cтиxия (пожар) |
Публикувано | 12.12.06 18:44 |
|
Зависи колко ти е близък.
Аз имах същата дилема преди месец, накрая реших че нещо по-банално и по-човешко радва повече, когато мъжът е по-близък.
Иначе - хубави аксесоари
expat[ ми беше препоръчал
аз мога да добавя качествени кожени аксесоари в Петек или Пош
другото, което ми хрумва е по-нестандартно - имам още линкове, ако те интересува.
Звездите никога не се страхуват,че ще ги помислят за светулки!Редактирано от cтиxия на 12.12.06 18:46.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Гeнaди (VW Golf 3) |
Публикувано | 12.12.06 19:59 |
|
Две компаньонки и кантар белина.
Винаги верни
| |
Тема
|
|
|
Автор | Johny (Нерегистриран) |
Публикувано | 12.12.06 21:53 |
|
скъпа xxxxxx за 6 часа
Редактирано от snobar на 12.12.06 22:38.
| |
Тема
|
[re: Гeнaди]
|
|
Автор | Johny (Нерегистриран) |
Публикувано | 12.12.06 21:54 |
|
извинявай, дадох своята идея преди да видя какво си написал:-)
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Публикувано | 13.12.06 09:56 |
|
Тц...не става...ще вzеме да му хареса и после само там ще ходи да си дава парите...
Simona-25.1.2006
| |
Тема
|
[re: cтиxия]
|
|
Автор |
Публикувано | 13.12.06 10:08 |
|
cтиxия, много ми е блиzък_моя собствен. Миналата година му подарих колан и портфейл zа една камара пари_колана го полzва, портфейла седи в шкафа, zащото бил прекалено широк и не му пасвал в джоба на дънките, а това беше най_въzможно тънкия и тесен, които имаше. По_малките вече бяха дамски...
Не е пушач, но идеята zа хубав комплект zа вино и евентуално някой дегустаторски курс ми zвучи супер. Благодаря.
Идеята zа масажа също ми харесва,даже снощи гледах една реклама на СПА мъжки център и имаше раzни благинки zа по половин ден с вклчен масаж_тяло, масаж_лице, оzониране и коктейл zа накрая...на мен ми хареса, но се надявам някои от мъжете да се вклЮчи и да каже дали не zвучи много пе**раско.
Simona-25.1.2006
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Гeнaди (VW Golf 3) |
Публикувано | 13.12.06 17:33 |
|
Стига бе. Човека е на 35 мислиш ли, че за първи път вижда такива неща ?
Включи и себе си към подаръка.
Друг вариант е да му подариш Голф 3, но така много бързо ще стане турбо гъзар и ще си намери някоя от звездите на Син Сити.
Винаги верни Редактирано от Гeнaди на 13.12.06 17:33.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
cтиxия (пожар) |
Публикувано | 13.12.06 17:53 |
|
"му подарих колан и портфейл zа една камара пари"
и аз така, но преди няколко седмици, проблема се оказа колана, който бил малко по-тесен от обичайните гайки, засега съм го видяла само веднъж с него, но се надявам да не е единствен.
Иначе сега си мисля да го изненадам с книга, която не мога да намеря в БГ, а и като опитах в чужбина - пак не успях и ще поръчвам от Амазон (стискай палци)
Останалото, което ти е хрумнало ми се вижда чудесно...аз скоро пак се замислих за това...какви ги мислим, колко време, за да ги изненадаме по повод или без, а мен напоследък ме водят в магазина и няма нищо ромАнтично
Звездите никога не се страхуват,че ще ги помислят за светулки!
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Публикувано | 13.12.06 19:02 |
|
В отговор на:
Друг вариант е да му подариш Голф 3, но така много бързо ще стане турбо гъзар и ще си намери някоя от звездите на Син Сити
Сега сме с Голф 4, бяхме с 3ка, но нЕма място zа воzилото на бебето та отпаднахме от Голф калсацията...иначе първата мии негова кола беше, Голф 1, после Голф 2, като се събрахме да живеем вzехме 3ката и сега сме в "семейния" клас с 4ка комби
Simona-25.1.2006
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|