Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 21:35 15.07.25 
Непрофесионални
   >> Мода&Lifestyle
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема Подарък zа мъжжжжжжжжжжжнови  
Автор surfline (veche poznat)
Публикувано12.12.06 18:14

Ох, давайте някакви идеи zа коледен подарък zа 35 годишен, претенциоzен zа всичко мъж...направо луднах вече

.

Simona-25.1.2006

Тема Re: Подарък zа мъжжжжжжжжжжжнови [re: surfline]  
Автор cтиxия (пожар)
Публикувано12.12.06 18:44

Зависи колко ти е близък.
Аз имах същата дилема преди месец, накрая реших че нещо по-банално и по-човешко радва повече, когато мъжът е по-близък.
Иначе - хубави аксесоари
expat[ ми беше препоръчал

аз мога да добавя качествени кожени аксесоари в Петек или Пош
другото, което ми хрумва е по-нестандартно - имам още линкове, ако те интересува.

Звездите никога не се страхуват,че ще ги помислят за светулки!

Редактирано от cтиxия на 12.12.06 18:46.

Автор Гeнaди (VW Golf 3)
Публикувано12.12.06 19:59

Две компаньонки и кантар белина.

Винаги верни

АвторJohny (Нерегистриран)
Публикувано12.12.06 21:53

скъпа xxxxxx за 6 часа

Редактирано от snobar на 12.12.06 22:38.

Тема Re: Подарък zа мъжжжжжжжжжжжнови [re: Гeнaди]  
АвторJohny (Нерегистриран)
Публикувано12.12.06 21:54

извинявай, дадох своята идея преди да видя какво си написал:-)

Публикувано13.12.06 09:56

Тц...не става...ще вzеме да му хареса и после само там ще ходи да си дава парите...

Simona-25.1.2006

Тема Re: Подарък zа мъжжжжжжжжжжжнови [re: cтиxия]  
Публикувано13.12.06 10:08

cтиxия, много ми е блиzък_моя собствен

. Миналата година му подарих колан и портфейл zа една камара пари_колана го полzва, портфейла седи в шкафа, zащото бил прекалено широк и не му пасвал в джоба на дънките, а това беше най_въzможно тънкия и тесен, които имаше. По_малките вече бяха дамски...

Не е пушач, но идеята zа хубав комплект zа вино и евентуално някой дегустаторски курс ми zвучи супер. Благодаря.

Идеята zа масажа също ми харесва,даже снощи гледах една реклама на СПА мъжки център и имаше раzни благинки zа по половин ден с вклчен масаж_тяло, масаж_лице, оzониране и коктейл zа накрая...на мен ми хареса, но се надявам някои от мъжете да се вклЮчи и да каже дали не zвучи много пе**раско.

Simona-25.1.2006

Автор Гeнaди (VW Golf 3)
Публикувано13.12.06 17:33

Стига бе. Човека е на 35 мислиш ли, че за първи път вижда такива неща ?

Включи и себе си към подаръка.

Друг вариант е да му подариш Голф 3, но така много бързо ще стане турбо гъзар и ще си намери някоя от звездите на Син Сити.

Винаги верни

Редактирано от Гeнaди на 13.12.06 17:33.

Автор cтиxия (пожар)
Публикувано13.12.06 17:53

"му подарих колан и портфейл zа една камара пари"

и аз така, но преди няколко седмици, проблема се оказа колана, който бил малко по-тесен от обичайните гайки, засега съм го видяла само веднъж с него, но се надявам да не е единствен.
Иначе сега си мисля да го изненадам с книга, която не мога да намеря в БГ, а и като опитах в чужбина - пак не успях и ще поръчвам от Амазон (стискай палци)
Останалото, което ти е хрумнало ми се вижда чудесно...аз скоро пак се замислих за това...какви ги мислим, колко време, за да ги изненадаме по повод или без, а мен напоследък ме водят в магазина и няма нищо ромАнтично

Звездите никога не се страхуват,че ще ги помислят за светулки!

Публикувано13.12.06 19:02

В отговор на:

Друг вариант е да му подариш Голф 3, но така много бързо ще стане турбо гъзар и ще си намери някоя от звездите на Син Сити

Сега сме с Голф 4, бяхме с 3ка, но нЕма място zа воzилото на бебето та отпаднахме от Голф калсацията...иначе първата мии негова кола беше, Голф 1, после Голф 2, като се събрахме да живеем вzехме 3ката и сега сме в "семейния" клас с 4ка комби

Simona-25.1.2006

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.