|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема
|
Бижутата на Орна Лало
|
|
Автор |
dreik (някой друг) |
Публикувано | 12.06.06 14:42 |
|
Преди време ми подариха една гривна и днес случайно открих, че е правена от израелската дизайнерка Орна Лало - .
Нещата, които прави, много ми харесват, нищо че са доста шарени и етно. За определени моменти и тоалети ми изглеждат идеални и внасящи настроение и закачка.
Не можах да намеря начин да си купя от тези бужута и украшения обаче . Ако някой от вас е чувал и знае дали в България могат да се намерят, ще съм страшно благодарна да споделите .
| |
Тема
|
Re: Бижутата на Орна Лало
[re: dreik]
|
|
Автор |
Ginger. (глезанка) |
Публикувано | 12.06.06 15:07 |
|
Много са свежи, особено аксесоарите за коса! Не съм виждала в БГ, но леко ми приличат нa бижутата Lalique (продават се в ЦУМ).
Когато стане напечено, печените мацки хукват на пазар .
| |
Тема
|
[re: Ginger.]
|
|
Автор |
dreik (някой друг) |
Публикувано | 12.06.06 15:33 |
|
Прочетох, че тук в София се правели и после заминавали по света. А в Израел било студиото на дизайнерката...
Ще разгледам и в ЦУМ, може пък да си харесам нещо там
| |
Тема
|
|
|
Автор |
cтиxия (пожар) |
Публикувано | 13.06.06 19:54 |
|
ААааааа супер, колко са свежи!
ако откриеш от къде и как да се снабдим - драсни някой ред
Звездите никога не се страхуват,че ще ги помислят за светулки!
| |
Тема
|
|
|
Автор | boby (Нерегистриран) |
Публикувано | 21.06.06 19:38 |
|
Аз си купих едни фигурки на Орна Лало от Израел, преди две седмици. Едва когато се прибрах в България видях, че на етикета пише: "ръчно изработени в България". Сега много бих искал да си купя и други произведения на тази дизайнерка, но уви не мога да ги намеря в България. Направо не е за вярване. Уж се произвеждат тук, а цялата продукция се изнася?!? Много ще се радвам ако някой ми каже магазин в България, от където могат да се купят. Прерових нет-а и ги намерих в e-bay, но не вярвам да се навият да ги изпратят до България.
| |
Тема
|
[re: boby]
|
|
Автор |
dreik (някой друг) |
Публикувано | 22.06.06 15:59 |
|
за навиването, ще се навият (ако е посочена доставка до интернешънъл адреси), проблема е че няма как да стане плащане и че има много малък избор от иначе голямата колекция украшения...
Може би трябва да зададем по друг начин въпроса. Някой да има приятели в Израел?
| |
Тема
|
|
|
Автор | лилитo (Нерегистриран) |
Публикувано | 04.09.07 21:38 |
|
Проверете в Мола на Стамболийски :) ще останете приятно изненадани :)
| |
Тема
|
[re: лилитo]
|
|
Автор | dreik (Нерегистриран) |
Публикувано | 14.09.07 12:40 |
|
Така е Една година по-късно вече ги има в бг и аз си купих първата придобивка от там.
| |
Тема
|
[re: лилитo]
|
|
Автор | Galya (Нерегистриран) |
Публикувано | 30.09.07 15:20 |
|
А какви са им ориентировъчно цените?
| |
Тема
|
[re: Galya]
|
|
Автор | eli (Нерегистриран) |
Публикувано | 19.02.08 23:09 |
|
За пръв път виждам, че някои се интересува от бижутата на орна лало. Да, правят се в България, даже цеха е в София и се рисуват от надомнички (аз съм една от тях). Ако някои се интересува от подробности да пише.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
|
|
|