Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 19:17 15.07.25 
Непрофесионални
   >> Мода&Lifestyle
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема Бижутата на Орна Лалонови  
Автор dreik (някой друг)
Публикувано12.06.06 14:42

Преди време ми подариха една гривна и днес случайно открих, че е правена от израелската дизайнерка Орна Лало -

.

Нещата, които прави, много ми харесват, нищо че са доста шарени и етно. За определени моменти и тоалети ми изглеждат идеални и внасящи настроение и закачка.
Не можах да намеря начин да си купя от тези бужута и украшения обаче . Ако някой от вас е чувал и знае дали в България могат да се намерят, ще съм страшно благодарна да споделите .

Тема Re: Бижутата на Орна Лалонови [re: dreik]  
Автор Ginger. (глезанка)
Публикувано12.06.06 15:07

Много са свежи, особено аксесоарите за коса

! Не съм виждала в БГ, но леко ми приличат нa бижутата Lalique (продават се в ЦУМ).

Когато стане напечено, печените мацки хукват на пазар .

Тема Re: Бижутата на Орна Лалонови [re: Ginger.]  
Автор dreik (някой друг)
Публикувано12.06.06 15:33

Прочетох, че тук в София се правели и после заминавали по света. А в Израел било студиото на дизайнерката...

Ще разгледам и в ЦУМ, може пък да си харесам нещо там

Автор cтиxия (пожар)
Публикувано13.06.06 19:54

ААааааа супер, колко са свежи!

ако откриеш от къде и как да се снабдим - драсни някой ред

Звездите никога не се страхуват,че ще ги помислят за светулки!

Авторboby (Нерегистриран)
Публикувано21.06.06 19:38

Аз си купих едни фигурки на Орна Лало от Израел, преди две седмици. Едва когато се прибрах в България видях, че на етикета пише: "ръчно изработени в България". Сега много бих искал да си купя и други произведения на тази дизайнерка, но уви не мога да ги намеря в България. Направо не е за вярване. Уж се произвеждат тук, а цялата продукция се изнася?!? Много ще се радвам ако някой ми каже магазин в България, от където могат да се купят. Прерових нет-а и ги намерих в e-bay, но не вярвам да се навият да ги изпратят до България.

Тема Re: Бижутата на Орна Лало [re: boby]  
Автор dreik (някой друг)
Публикувано22.06.06 15:59

за навиването, ще се навият (ако е посочена доставка до интернешънъл адреси), проблема е че няма как да стане плащане и че има много малък избор от иначе голямата колекция украшения...
Може би трябва да зададем по друг начин въпроса. Някой да има приятели в Израел?

Авторлилитo (Нерегистриран)
Публикувано04.09.07 21:38

Проверете в Мола на Стамболийски :) ще останете приятно изненадани :)

Тема Re: Бижутата на Орна Лало [re: лилитo]  
Авторdreik (Нерегистриран)
Публикувано14.09.07 12:40

Така е

Една година по-късно вече ги има в бг и аз си купих първата придобивка от там.

Тема Re: Бижутата на Орна Лало [re: лилитo]  
АвторGalya (Нерегистриран)
Публикувано30.09.07 15:20

А какви са им ориентировъчно цените?

Тема Re: Бижутата на Орна Лало [re: Galya]  
Авторeli (Нерегистриран)
Публикувано19.02.08 23:09

За пръв път виждам, че някои се интересува от бижутата на орна лало. Да, правят се в България, даже цеха е в София и се рисуват от надомнички (аз съм една от тях). Ако някои се интересува от подробности да пише.

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.