|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
Тема
|
Мобилните телефони
|
|
Автор |
yanina (познат) |
Публикувано | 27.02.06 17:31 |
|
Какво ви е мнението по принцип?
Какви апарати ползвате,мислите ли че телефонът трябва да се сменя често за да е актуален и красив или смятате че е по-важно да ти върши работа?
Това че имаш копита не значи че трябва да тичаш след стадото!
| |
Тема
|
Re: Мобилните телефони
[re: yanina]
|
|
Автор |
ittt (Lacoste fan) |
Публикувано | 27.02.06 17:51 |
|
За мен темефона е удобство, но все пак съм на мнение, че е хубаво да се сменя на година 
| |
Тема
|
|
|
Автор |
snobar (Fuckers League) |
Публикувано | 27.02.06 21:38 |
|
Ползвам Сони Ериксон К700....Върши ми работа....Като престарее морално ще го сменя
...и твойта майка също!
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Treselle (UNreal) |
Публикувано | 28.02.06 09:55 |
|
Аууу, красота! 
Първата Нокиа, която ми хваща окото от години... 
Хайде спри този влак за нещастници,
измъкни ме от тук най-накрая,
...
| |
Тема
|
|
|
Автор |
ah (medinilla) |
Публикувано | 28.02.06 10:27 |
|
Моето мнение е, че ми е абсолютно все едно, как изглежда. Важно е, да ми върши работа. Смятам за проява на лош вкус, да се говори по телефона в заведение, на гости, или пък като съм с компания на разходка или на "излет". Не го използвам като ходя на фитнес, защото не обичам да си разводнявам тренировките с телефонни разговори. Изобщо, парадирането с телефон според мен е просташко. 
| |
Тема
|
|
|
Автор |
cтиxия (пожар) |
Публикувано | 28.02.06 10:37 |
|
Разбира се максимума - да комбинира дизайн и функционалност.
Аз съм фен на Нокиа ползвам 6230 откакто излезе, има-няма 1,5 година - още повече че си го харесах в чужбина и едва го изчаках да се появи на бг пазара.Телефонът ми предлага всичко, което мога да искам, не е най-красивият, но ...
Нокиа красиви женски телефони не правят, освен подобни на този, които са в ограничена серия, не се продават масово, да не говорим за цената, преди 2 години имаше една Нокиа за 7000 евро, с камъни и незнам още какви глезотии...всичко хубаво, но не всички сме Парис Хилтън  
Звездите никога не се страхуват,че ще ги помислят за светулки!
| |
Тема
|
[re: cтиxия]
|
|
Автор |
yanina (познат) |
Публикувано | 01.03.06 17:03 |
|
Като говорим за камъни се сещам...Какво ще кажете за бижутата за телефони ?Аз лично съм имала няколко.На SWAROVSKI си ги бива,но съм имала и по-обикновени,които също са сладки...
Виждала съм и за мъже...метални(сребърни),но без камъчета...
Това че имаш копита не значи че трябва да тичаш след стадото!
| |
|
... е модел някъде 2000/2001-ва. Купих го през декември 2001. Още работи. Като си го сложа на ухото все още чувам отсрешната страна добре и не виждам колко хиляди цвята няма. Като звъни го чувам, което ми стига и без полифонични мелодии. Като се целувам с хубава жена не забелязвам нищо странично, камо ли телефона. Копчетата му не са мръднали, а и само орехи не съм чупил с него. Не мисля да го сменям. Та така ...
Редактирано от ДъpвeнФилocoф на 02.03.06 20:35.
| |
Тема
|
[re: ah]
|
|
Автор |
ittt (Lacoste fan) |
Публикувано | 02.03.06 21:17 |
|
ah Всеки си има стряст въпреки, че аз не съп фен на телефоните, но както тук главно се говори за дрехи така и някои си говорят за мобилни телефони 
| |
Тема
|
[re: ittt]
|
|
Автор |
ah (medinilla) |
Публикувано | 03.03.06 10:09 |
|
Mи да. Темата е мода&lifestyle, не казвам, че не трябва да се говори, нали? виж какво пише "дървен философ" и аз така: имам една нокия 6310i, с която орехи също още не съм чупила, но затова пък смело оживява изпускания на наклонени паркинги с пързаляне близо 3 метра и търсене под колата... 
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
|
|
|