|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема
|
Зимни дрехи
|
|
Автор |
aurora777 (scorpio) |
Публикувано | 19.10.05 13:25 |
|
Здравейте, какви са тенденциите в зимните облекла-палта, якета, на каква дължина? Нищо не може да ми хване погледа по магазините, харесвам изчистени дрехи без излишни аксесоари и украси.Всъщност си търся вталено вълнено палто на дължина под коленете в сиво, бежово или черно. Някакви идеи за това къде мога да намеря подходящо?
| |
|
...точно ТАКОВА палтенце кашмир+вълна до под коляното с класически ревер, едноредно закопчаване и леко вталено има в БЕНЕТОН...Цветовете,които мернах са бяло, черно и /не съм сигурна/ сиво... ...Бяха много приятнички на пипане, но т.к. си го имам същото от предишна година не се изкуших този път...Дано на теб ти свършат работа...Успешен шопинг!
П.П.: В КАПАСКА има страшно сладки палтенца, но вече са мааалко по-екстравагантни - с фльонги, кожички и златни нишки...
От небе със звезди, теб избрах за себе си...
| |
Тема
|
Re: Аз знам...
[re: Treselle]
|
|
Автор | Бaмбинa (Нерегистриран) |
Публикувано | 19.10.05 19:14 |
|
Миналата зима си взех от Капаска страхотно дълго космато палто без ръкави и не е мръднало .. Видях и че сега са ги пуснали ( но с ръкави този път).. Тааа това палтенце предразполага към разкошни комбинации...
| |
Тема
|
[re: Treselle]
|
|
Автор | Aira (Нерегистриран) |
Публикувано | 20.10.05 14:21 |
|
A kolko gore dolu mu e cenata?Mai ne moga da si pozvolq markovi drehi, po skoro tyrsq bulgarska konfekciq.
| |
Тема
|
[re: Aira]
|
|
Автор |
snobar (Fuckers League) |
Публикувано | 20.10.05 18:40 |
|
Капаска е българска конфекция
...и твойта майка също!
| |
|
Точно такива палтенца видях на витрината на един магазин на Дондуков, имаше бежови, сиви черни и други. Не знам цени и т.н. защото ги мернах само от витрината, но ако искаш иди да разгледаш. Магазина се намира в тази част на Дондуков, която е по-близо до ЦУМ, и ако вървиш от ЦУМ в посока Раковска се пада от лявата страна. Има голяма табела MODENA fashion, или нещо такова.
| |
Тема
|
Re: Зимни дрехи
[re: 3BE3ДA]
|
|
Автор | aurora777 (Нерегистриран) |
Публикувано | 21.10.05 10:44 |
|
Много благодаря за инфото Непременно ще отида да ги видя
| |
Тема
|
[re: snobar]
|
|
Автор | aurora777 (Нерегистриран) |
Публикувано | 21.10.05 10:45 |
|
A kude se namira magazina im?
| |
|
Привет !
КАПАСКА са на бул. Витоша, малко преди пресечката с бул.П.Евтимий, почти с/у Ести Лодър и точно преди CLARINS и Oxette, ако идваш откъм Съд.палата. .Ценичките са им до към 200-на лева за палтенце, но класическия модел, който ти търсиш не го засякох там...Все пак, разгледай си и сама...Успех!
От небе със звезди, теб избрах за себе си...
| |
Тема
|
[re: aurora777]
|
|
Автор | Elena (Нерегистриран) |
Публикувано | 21.10.05 11:27 |
|
бул. Витоша, спирката на трамваите точно преди Патриарха, срещу Дика
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|