Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 02:01 13.07.25 
Непрофесионални
   >> Мода&Lifestyle
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема Зимни дрехи  
Автор aurora777 (scorpio)
Публикувано19.10.05 13:25

Здравейте, какви са тенденциите в зимните облекла-палта, якета, на каква дължина? Нищо не може да ми хване погледа по магазините, харесвам изчистени дрехи без излишни аксесоари и украси.Всъщност си търся вталено вълнено палто на дължина под коленете в сиво, бежово или черно. Някакви идеи за това къде мога да намеря подходящо?

Тема Аз знам...нови [re: aurora777]  
Автор Treselle (UNreal)
Публикувано19.10.05 15:03

...точно ТАКОВА палтенце кашмир+вълна до под коляното с класически ревер, едноредно закопчаване и леко вталено има в БЕНЕТОН...Цветовете,които мернах са бяло, черно и /не съм сигурна/ сиво......Бяха много приятнички на пипане, но т.к. си го имам същото от предишна година не се изкуших този път...Дано на теб ти свършат работа...Успешен шопинг!

П.П.: В КАПАСКА има страшно сладки палтенца, но вече са мааалко по-екстравагантни - с фльонги, кожички и златни нишки...

От небе със звезди, теб избрах за себе си...

Тема Re: Аз знам...нови [re: Treselle]  
АвторБaмбинa (Нерегистриран)
Публикувано19.10.05 19:14

Миналата зима си взех от Капаска страхотно дълго космато палто без ръкави и не е мръднало .. Видях и че сега са ги пуснали ( но с ръкави този път).. Тааа това палтенце предразполага към разкошни комбинации...

Тема Re: Аз знам...нови [re: Treselle]  
АвторAira (Нерегистриран)
Публикувано20.10.05 14:21

A kolko gore dolu mu e cenata?Mai ne moga da si pozvolq markovi drehi, po skoro tyrsq bulgarska konfekciq.

Тема Re: Аз знам...нови [re: Aira]  
Автор snobarМодератор (Fuckers League)
Публикувано20.10.05 18:40

Капаска е българска конфекция

...и твойта майка също!

Тема Re: Зимни дрехинови [re: aurora777]  
Автор 3BE3ДA ()
Публикувано21.10.05 10:34

Точно такива палтенца видях на витрината на един магазин на Дондуков, имаше бежови, сиви черни и други. Не знам цени и т.н. защото ги мернах само от витрината, но ако искаш иди да разгледаш. Магазина се намира в тази част на Дондуков, която е по-близо до ЦУМ, и ако вървиш от ЦУМ в посока Раковска се пада от лявата страна. Има голяма табела MODENA fashion, или нещо такова.

Тема Re: Зимни дрехинови [re: 3BE3ДA]  
Авторaurora777 (Нерегистриран)
Публикувано21.10.05 10:44

Много благодаря за инфотоНепременно ще отида да ги видя

Тема Re: Аз знам...нови [re: snobar]  
Авторaurora777 (Нерегистриран)
Публикувано21.10.05 10:45

A kude se namira magazina im?

Тема CAPASCAнови [re: aurora777]  
Автор Treselle (UNreal)
Публикувано21.10.05 11:24

Привет !
КАПАСКА са на бул. Витоша, малко преди пресечката с бул.П.Евтимий, почти с/у Ести Лодър и точно преди CLARINS и Oxette, ако идваш откъм Съд.палата..Ценичките са им до към 200-на лева за палтенце, но класическия модел, който ти търсиш не го засякох там...Все пак, разгледай си и сама...Успех!

От небе със звезди, теб избрах за себе си...

Тема Re: Аз знам...нови [re: aurora777]  
АвторElena (Нерегистриран)
Публикувано21.10.05 11:27

бул. Витоша, спирката на трамваите точно преди Патриарха, срещу Дика

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.