Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 16:30 02.11.25 
Непрофесионални
   >> Мода&Lifestyle
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема хей,хора........нови  
Авторнekoй cи (Нерегистриран)
Публикувано23.05.05 17:48

хора искате ли да спечелим конкурса.Включете се в гласуването.За сега сме на второ място след филипинците.Гласуването е многократно.Натискайте много пъти бутона vote,за да се отчетат по много гласове.Важно е хора сред толкова много страни сме на второ място гласувайте ,за да спечелим конкурса Мис Свят!!!Предварително благодаря за вниманието.А ето и сайта
http://www.nationmultimedia.com/specials/miss_universe/

Тема Re: хей,хора........нови [re: нekoй cи]  
Автор Manna (небесна)
Публикувано24.05.05 01:27

Много ме дразнят такива анкети и по-скоро ме е срам... Тези гласувания не са честни. Даже мога да си представя как в клуба за хакери примерно си пуснал тема "Скриптове - в атака!"
Ако нашето момиче спечели честно, ще съм много радостна. Но с тия многократни натискания на бутончета и пускане на скриптове за още по-многократни натискания ми се струва, че цялата работа отива към национални комплекси, от които няма нужда. За мен е достатъчно, че по света знаят колко са ни хубави момичетата и ние самите си го знаем. Националната гордост е нещо, което става адски грозно, като премине едни определени граници.
Пожелавам на Вселенката успех... честен, за да й е сладко и на самата нея!!!

Тема Re: хей,хора........нови [re: Manna]  
Автор snobarМодератор (Fuckers League)
Публикувано24.05.05 09:53

Най-много да я дисквалифицират. Ние сме царе на простотията.

Подкрепям мнението ти. Комплексари сме си!

...и твойта майка също!

Тема Re: хей,хора........нови [re: нekoй cи]  
Автор Jennifer (Оптимистка:))
Публикувано24.05.05 15:17

Не съм съгласна с хората, които не искат да подкрепят наша сънародничка.
Ами условията за гласуване са такива. Ние можем да я подкрепим, какъв е проблемът да не го направим?
Няма нищо срамно, нито комплексарско!
Да не мислите, че иначе пък на самия конкурс участничките печелят много честно?
Ами гласуването за Интервизия?
Кои страни печелят - които имат най-многобройни общности (емигранти) в чужбина!
Защо не сте съгласни да подкрепите наша участничка?
Това е голяма реклама за страната ни, а тя се нуждае много от реклама.
Хайде да не забравяме, че благодарение на нас подобни анкети спечелиха Ивет Лалова, Стоичков и Иво Папазов.
Приканям всички да направят каквото могат!

Тема Re: хей,хора........ [re: нekoй cи]  
Публикувано24.05.05 15:27

Между другото, не може да се гласува многократно.
Ето и съобщението, което излиза.
Note: You have submitted 1 vote. You can vote again tomorrow.

П.С. Като гледам, нашето гардже си е най-хубаво! Вървете го подкрепете, моля ви, не се колебайте!
Заслужава си момичето!

Тема Re: хей,хора........нови [re: Jennifer]  
Автор Manna (небесна)
Публикувано24.05.05 19:28

за рекламата си права. НО за Стоичков знам от сигурни източници (от извора), че се пускаха скриптове. А това вече е обратна реклама!
Иначе най-хубавото нещо ще бъде да спечели, НО ЧЕСТНО!!!

Тема Re: хей,хора........нови [re: Jennifer]  
Публикувано24.05.05 20:11

Имаше един подобен случай по Фешън ТВ, ако не се лъжа.
Та голяма реклама направихме на българските хакери....

...и твойта майка също!

Тема п.п.нови [re: Jennifer]  
Публикувано24.05.05 20:14

освен това, никой не казва да не го подкрепяме, а да не се прекалява с фалшив вот

...и твойта майка също!

Тема Re: хей,хора........нови [re: Manna]  
Публикувано24.05.05 22:16

Добре, съгласна съм напълно с вас - да се печели честно, но имаме ли някакви гаранции, че в случая с конкурсите за Мис, всичко става честно?

Колкото до Стоичков, регламентът на гласуването е бил такъв - гласуване чрез интернет. Не са си догледали софта и се е получило недоразумение. Причината е в организаторите. Те винаги трябва да имат едно на ум, че някой ще се изкуши да гласува отново и е трябвало да го предвидят.
В крайна сметка, Стоичков спечели. Честно или не, българин е Футболист на 90тте (ако не греша вече титлата).

Тема Re: хей,хора........нови [re: snobar]  
Публикувано24.05.05 22:20

Снобар, някой дори от недоглеждане/ незнание или поради лоша връзка може да сгреши, като гласува повторно. ЗАБЕЛЕЖИ, не говоря за умишлена злоупотреба. Поради това, организаторите на гласуването са били длъжни да вземат мерки.
Като не са, не могат да се сърдят.
Все едно на един стадион да има концерт на много популярна група, но входовете да не са добре охранявани. Хората ще започнат да си влизат, а това ще се отчете като пропуск на организаторите.

Разбрах те, че желаеш да подкрепиш нашето момиче!

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.