|
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
Тема
|
Lagerfeld for H&M
|
|
| Автор |
KATЛA (драконка) |
| Публикувано | 13.11.04 03:54 |
|
|
Верно е!
Днес се докоснах до колекцията му за Хенес и Мауриц...Различно е!
| |
|
Тема
|
Re: Lagerfeld for H&M
[re: KATЛA]
|
|
| Автор |
mimi23 (nova mama) |
| Публикувано | 13.11.04 12:01 |
|
|

Мислих да пусна темата,но не знаех че марката е позната в България и има почитатели.Попадала съм на техни дрешки и много ги харесвам-имам няколко в гардерба си,а откакто съм в Холандия редовно посещавам магазините им а сега след като новата колекция е съвместно с Лагерфелд наистина има промяна,мисля че е 100% положителна.И нещо друго,което веднъж ме шокира адски много.Мерих в магазина и случайно мернах етикета на яката а там с големи букви пишеше "Мade in Bulgaria".E,знаех че големи фирми шият в България,но слагат други етикети.Да видя етикет като този ме остави учудена и замислена.В един момент се ядосах защо фотоапарата ми не е в мен да снимам етикета ама другия път наистина ще го направя и ще постна снимката в клуба  .
| |
|
Тема
|
[re: mimi23]
|
|
| Автор |
snobar (Fuckers League) |
| Публикувано | 13.11.04 12:55 |
|
|
Миналата зима въртях малко бизнес с блузи Н&M, които бяха шити на ишлеме тук....и добре вървеше, ама секна
...и твойта майка също!
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор |
KATЛA (драконка) |
| Публикувано | 13.11.04 15:27 |
|
|
Е,ако си забелязала на други пише Made in Romania или Made in Taiwan или Made in China.Защо да не шият в тези страни-материалите и моделите са си техни-използват само работната ръка,която е евтина,а имаше и една кампания това лято за банските им костюми,че като си купиш от тези бански помагаш на жените в забравих там коя беше Африканска държава,които носели вода от ...мнайсе километра.Или нещо от сорта беше.
Дрехите им са много качествени и с хубави кройки,а най-хубавото е,че имат всички размери-от XS do XXXL!
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор | Mиxaeлa (Нерегистриран) |
| Публикувано | 14.11.04 10:32 |
|
|
Един мой съученик ги шие на ишлеме в Разлог...или поне лиатната колекция шиеха, дрешките са супер, и аз сум си купувала когато пътувах из Европа :)
| |
|
Тема
|
[re: Mиxaeлa]
|
|
| Автор |
mimi23 (nova mama) |
| Публикувано | 14.11.04 13:17 |
|
|
Да бе,че са супер спор няма- материи,кройки,модели...всичко.А и е хубаво,че имат най различни стилове облекло-елегантно,спортно,за бременни,белъо,аксесоари...много ги харесвам.За етикетите не знаех-мислех си,че където и да се шият все им слагат "Made in Italy" или нещо подобно,нали уж за по-каествено или де да знам-престижно 
Но това всъщност не е от значение-нещо като е хубаво,то си е хубаво...
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор |
KATЛA (драконка) |
| Публикувано | 14.11.04 15:39 |
|
|
В интерес на истината дрехите им наистина са евтини и всяка ученичка може да си позволи нови парцалки за по един сезон.То не ти трябват и за повече де.Дрехите омръзват след един сезон,минава им модата и като така и така ще я хвърлям,защо да давам луди пари за нея,като мога да си я купя по-евтино.По-евтината дреха от конфекциите не предполага задължително по-ниско качество.Просто по-евтина работна ръка,по-евтин наем за магазините,по-голяма верига магазини да речем (с много повече клиенти)
Иначе кройките им са много свежарски и се харесват на масовия млад потребител.А си права ,че предлагат и дрехи с класическа кройка.
А за бременни ...специално тук има щандове за бременни жени, за деца от 0-16 години и за хора с по-пищни форми почти във всеки голям магазин за конфекция.Не само в Хенес.
Редактирано от KATЛA на 14.11.04 15:40.
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор | Ecтpeлa (Нерегистриран) |
| Публикувано | 15.11.04 10:16 |
|
|
Нищо особено, не ми допада
| |
|
Тема
|
[re: Ecтpeлa]
|
|
| Автор |
KATЛA (драконка) |
| Публикувано | 15.11.04 13:50 |
|
|
Абе това дето го видях в магазина,не беше това от рекламата.
Но както и да е.
Ставаше въпрос,че на докосване е различно.Материите са други.Иначе кройките са си класически.
И се кефех много,ама много на рекламата.Ти видя ли я?
Редактирано от KATЛA на 15.11.04 13:52.
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор | Ecтpeлa (Нерегистриран) |
| Публикувано | 15.11.04 15:45 |
|
|
За коя реклама става въпрос?
Иначе веригата магазини ми харесва и на мен, има идейни нещица, но тази колекция на Лагерфелд не ми харесва. Въпрос на вкус... Прекалено ми е класическо, може би....
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|