Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 02:54 01.11.24 
Непрофесионални
   >> Мода&Lifestyle
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | (покажи всички)
Тема за марковите дрехи и безсмисленото харчененови  
Авторlegally blonde (Нерегистриран)
Публикувано28.08.03 16:08

понеже темата за марковите дрехи стана много дълга и отегчителна и започвам нова.Имам чувството че се избиват комплекси Не искам да вярвам че тук пишат само хора които си купуват блузи за по 300 лева.Нелепо е.
И в случая говоря за хора които работят в БГ и харчат собствените си пари.
Защото съм сигурна че надали някой от тях харчи по 1000 лева за дрехи месечно (т.е за 3 нещица).
Понякога има разлика но понякога няма.На всички сигурно ви се е случвало да се оръсите за някоя дрешка и после да се разочаровате я след пране я се разшила някъде.Гадно е .
Но лично аз не виждам какъв е смисъла да дадеш 300 лева за обикновенно семпло пуловерче от Бенетон ...иначе за маниашки дрехи ОК
За всеки влак си има пътници но ако дрехите ти определят настроението е егати смешното ....

Тема Re: за марковите дрехи и безсмисленото харчененови [re: legally blonde]  
Автор mezanka (новак)
Публикувано28.08.03 17:06

I az da si kaza se oteg4ix ot temata a markovite drexi. Sme6no mi e da 4eta kak njakioj xora kazvat za kolko sa si kupili tova i onova. i sravnjavat svetovni marki, sas tezi, kojto se vnasjat v BG.
Xubavite drexi za men sa pridruzeni sas saotventana obstanovka i sas sredata v kojato se namira6. Ka4etvoto se poznava, stiga da ima6 opitno oko, a zenata ne vinagi e zadalzitelno da se spomenava, kakto 4esto se prave6e v predi6nata gorespomenata tema.
Za tazi zima sam si zaplanuvala edno palto na Max Mara, imam nuzda, za po-ofizialni izlizanja, ne e ot kapriz, no edva li 6te si pozvolja da se varna s nego v Bg...sami razbirate za6to....

Тема Re: за марковите дрехи и безсмисленото харчененови [re: legally blonde]  
Авторaz (Нерегистриран)
Публикувано28.08.03 19:19

Разбира се, че е смешно да парадираш с парите, похарчени за дрехи.

ТОВА се нарича лош вкус!

Знам, че тук пишат и такива, които са в чужбина, а там цените са други. Но да пишат в един български форум колко пари са похарчили за парцали - това наистина е смешно!
Една от причините вероятно е, че в другите страни рядко може някой да се впечатли с какво си облечен. Но друго си е да се похвалиш пред бедните сънародници.

Тема Re: за марковите дрехи и безсмисленото харчененови [re: az]  
Авторno bs (Нерегистриран)
Публикувано28.08.03 20:41

Доста добро попадение!

Автор snobarМодератор (играч)
Публикувано28.08.03 21:14

Който ти е казал, че цените в чужбина са други значи те е излъгал (пример: Лакоста блузка - 100$ тук, 100$ в Гърция, 100$ в САЩ, 100$ в Германия и всяка друга точка на света /100$ е примерна цена/. Цените на Бенетон, на Бос и на всички други световноизвестни фирми са едни и същи). Разликата е в дохода на населението!

Като си толкова умен, къде са ти парите?

Тема Re: за марковите дрехи и безсмисленото харчененови [re: snobar]  
Авторaz (Нерегистриран)
Публикувано28.08.03 23:05

Виж, основното е, че на запад на никой не му пука за какво си харчиш парите - за дрехи, за последния писък на техниката, нова кола или екзотична ваканция.

Но в България не е така! Там не е важно да си с нещо красиво, а скъпо! Ако може цената да виси на дрехата отпред! За съжаление това е масово явление и се поддават всички.
Имах една колежка, която казваше: "ще ги отгладуваме марковите маратонки на сина ми, но няма да му позволя да се чувства втора ръка човек". С какви ценности израстват децата, а!?

Тема Re: за марковите дрехи и безсмисленото харчененови [re: snobar]  
Авторno bs (Нерегистриран)
Публикувано28.08.03 23:21

Да, само че тук въпросната блузка няколко месеца след излизането си ще е на сезонна разпродажба на чувствително по-ниска цена. Вярно е, че съм виждала сезонни намаления и в София, но не навсякъде. Случало ми се е да си идвам две лета подред и да се опитват да ми предлагат все същата колекция на все същите цени от миналата година.

Автор snobarМодератор (играч)
Публикувано28.08.03 23:32

В България царува бедността...На гол тумбак - чифте пищови...

Като си толкова умен, къде са ти парите?

Автор Gia ((former njakoj))
Публикувано29.08.03 01:13

Moeto vpechatlenie pak e tochno protivopolojno. Az ostavam udivena kato vidja drehi i cosmetica na kakvi tzeni se obsajdat naj-spokojno ot horata, jiveesti v BG. Tzenite sa takav % ot srednija dohod v BG, che nikade v chujbina nikoj ne bi si i pomislil da kupi nesto tolkova skapo. Vjarno e donjakade, che horata v BG polzvasti masovo Internet, prinadlejat kam po-zamojni proslojki, no vse pak mi se vijda dosta stranno.

Veche za esnafstinata, snobizma, veshtomanstvoto i t.n. se e kazalo mnogo i njama da povtarjam.

Za sebe si, az imam i drugo objasnenie. Horata kompensirat po tozi nachin lipsata na krasota i chistota okolo sebe si.

Bjah chela predi vreme edna mnogo interesna statija za elegantnija chovek. Elegantnijat chovek pritejava takiva vesti, koito otgovarjat na obstestvenoto mu polojenie. V tozi smisal, "otgladuvaneto" ne njakoj partzal ne samo e smeshno i jalko samo po sebe si, no i vaprosnijat partzal stoi kato tzirej okolo ostanalite vesti na choveka.

Govorja i ot lichen opit. Poneje i az sam minavala prez podobni nastroenija. E, v nikakav stuchaj prekaleno ekstremni, no i az sam chakala v kalta i lokvite po avtobusnite spirki v BG, oblechena v kojeno palno. Da se smeesh li, da plachesh li...?! Kojeno palto ti trrjabva samo ako imash kola ili mojesh da si pozvolish taxita. V protiven sluchaj si e jiva karikatura. Spodeljam lichen sluchaj, za da ne bada obvinena v napadane na okolnite...

Тема Re: за марковите дрехи и безсмисленото харчене [re: legally blonde]  
АвторДизaйнep (Нерегистриран)
Публикувано29.08.03 09:54

Абе и трябва и тук да се изкажа ... какво да направя като съм комплексар и обичам да се фукам
100 пъти съм го писал - хубавия кон и под скъсан чул си личи!
Ако някоя е грозна, майко мила, и от най-известните марки дрехи и козметика да си сложи все тая - просто скъпите и луксозни дрехи я правят още по-смешна и абсурдна!

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2024 Dir.bg Всички права запазени.