|
Тема
|
за часовника на Нокия 540
|
|
Автор |
Cвeтпeн () |
Публикувано | 31.08.02 11:59 |
|
Имам Нокия 540л Опцията "часовник" е включена, но часовникът не работи. на два пъти, обаче, започват да се извждат часове и минути, без аз да съм правил нещо. Когато изключа телефона, изключва и и часовникът и не се растартира повече.
Може ли някой дя обясни какво е това и може ли да бъде задействан часовникът на този модел от мен? В указанията нищо не пише по този въпрос.
| |
Тема
|
Re: за часовника на Нокия 540
[re: Cвeтпeн]
|
|
Автор | Kristina (Нерегистриран) |
Публикувано | 31.08.02 15:08 |
|
За съжаление не можеш да направиш нищо. Само на Нокия 540 от всички Нокия модели не става. Това се дължи на следното- когато е правен проекта на модела, е предвидено да има тази функция затова и ти я виждаш. В последствие обаче, софтуера и най-вече батерията която са сложили са били несъвместими затова само виждаш че има опция за часовник, но не може да работи. Съжалявам за което.....
| |
Тема
|
Re: за часовника на Нокия 540
[re: Kristina]
|
|
Автор |
CJ () |
Публикувано | 01.09.02 00:52 |
|
Az mislq 4e sa go predvidili da vzima nformaciqta za 4asa ot mregata, no edva li si struva samo za tozi model da se puska takava funcionalnost.
Za tova i ne raboti - mrregata na Mobikom ne podurga tazi funkciq.
No puk kakvo tolkova - edin 4asovnik!
| |
|
Благодаря за обяснението..и аз му се чудех отдавна на този часовник, но казаха ми че тази функция не се поддържа и до там, а сега когато ми се включи аз си го изключвам..та така, до нови по-добри модели, но аз съм традиционалистка ..така че оставам с Нокия 540 и за чосовник ползвам GSM-a.
| |
|
благодаря на всички, които отговориха. Въпросът е ясен - аз нямам нужда от часовника, защото има два електронни, но просто питах.
| |
|
|
|
|