Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 00:31 21.07.25 
Я! Архивите са живи
   >> Мобилни комуникации
*Кратък преглед

Тема Какво стана с тоя клуб бе?  
АвторЦецо_anon (Нерегистриран)
Публикувано29.01.01 19:41

Абе на тоя сайт едно време човек можеше да научи (обмени) някаква техническа информация, да се светне на някоя хитринка. На какво го обърнахте. Някой си бил недоволен от M-TEL. Е като псува и вика по доволен ли стана. Били му високи цените. Еми Бачкай и ще ти станат ниски. Друг пък си купил някакъв GSM за 1000 и нагоре лева и се скъсва да го хвали. Не че другите не му се връзват, ако ги пуснеш ще се изтепат. Е моя телефон си е за 200 лева от преди година и си ми върши работа. Е не може да пере и готви ама едва ли и неговия може. Фирма продава части за опел, абе въобще кофти работа, страшен клуб.

Тема Re: Какво стана с тоя клуб бе?нови [re: Цецо_anon]  
Автор pero (непознат )
Публикувано29.01.01 21:43

Абсолютно подкрепям това което казваш. А пък тия с опела ем комплект ли са какви са-рядко се вижда из нета такава дивотия. Все едно аз да ида при опелите и да разисквам тънкости на философията.Каквато българията, такива и опелите.

Тема Re: Какво стана с тоя клуб бе?нови [re: pero]  
Авторuncle (Нерегистриран)
Публикувано29.01.01 22:19

ЕВАЛА ......

АвторПешо (Нерегистриран)
Публикувано30.01.01 13:06

Абе дразни ме това, че е пълно с ревностни защитници на дадени марки телефони или пък на мобифони. Хубаво де по-добър бил (спорен въпрос) ама чак пък толкова. Пък и като почнат да пускат някакви компетенти технически мнения, обръщат цялата техника с краката нагоре. Хубаво, че знят че Texas Instruments са номер 1 при DSP, ама знят ли кво е това DSP и за какво се използва в тоя GSM. Щото аз имам един дърт(от преди 1,5г.) Сименс който е с процер на базата на 8051 и си работи перфектно. Е нямам картинки, WAP, и други екстри ама какво от това. Изкарал си е парите дето съм ги дал за него.
А и от тоя WAP поне за сега смислена полза (разбирай не за забавление) не съм видял.

Автор BNN (непознат )
Публикувано31.01.01 13:37

Даааааааааа в последно време тука само си чешат езиците с глупости. Освен всичко което изредихте до тук, се занимават и с МТЕЛ. Очудваме като са толкова недоволни от услугите защо ги ползват???? Или пък част от пишещите не позлват нищо, а само си говорят. Изглежда не си дават сметка, и цените и техн. подръжка не мрежата не зависи само от МТЕЛ, а и от БТК. А и при такова количество на абонати и разговори неможе да се очаква цените да бъдат както в Германия, но хората си приказват. Нямам намерение да се превръщам в защитник на МТЕЛ или да твърдя, че и те немогат да подобрят услугите си, но считам, че повечето мнения изказани във форума са слабо казано некомпетентни, а техническа информация не се намира вече .

<P ID="edit"><FONT class="small"><EM>Редактирано от BNN на 31.01.01 13:45.</EM></FONT></P><P ID="edit"><FONT class="small"><EM>Редактирано от BNN на 31.01.01 13:46.</EM></FONT></P>

Редактирано от BNN на 31.01.01 13:47.

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.