Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 16:33 22.07.25 
Я! Архивите са живи
   >> Мобилни комуникации
*Кратък преглед

Тема WAPнови  
Автор user ()
Публикувано04.09.00 17:59

Ima li niakoi,koito da mi kaje-Az v MOMENTA polzvam WAP v Burgas?Interesuva me tochno tochno v Burgas,veche imam 10 IP adresa,no efekt nikakuv.Tursia prichinata,ot mtel mi hvurliha prah v ochite-"...da moje da ima problemi tam v momenta,ala-bala novata tzentrala,ala-bala optimizatzia na mrejata...",a tuka v ofisite im ot men razbraha,che ima pusnat WAP...i biaha mnogo uchudeni!!!Da ...a maika im zaspala!Taka,che shte sum mnogo blagodaren,ako pone edin mi kaje:..pichaga ei takuv mi e aparata,e t'va sa mi nastroikite,vchera,onia den,minalata sedmitza polzvah internet prez WAP v Burgas.10x

Тема WAPнови [re: user]  
Автор www.gsm.dir.bg ()
Публикувано04.09.00 20:53

www.gsm.dir.bg

Тема WAP [re: user]  
Автор Dido ()
Публикувано06.09.00 01:15

Priyatelyu, mnogo poznata istoriya. Az se sbluskah s absolyutno sushtiya problem v Plovdiv. I te ot men nauchiha, che imalo veche pusnato takova zhivotno kato WAP. Az lichno izpolzvam WAP ot okolo sedmitsa. Telefonut mi e Siemens M35i. WAP-a za sega (da chukna na durvo) mi raboti bezproblemno, i ako imam problemi, to te ne se dulzhat na M-Tel (uchudvashto!!!), a na samite WAP-saitove, zashtoto, prepolagam, che znaesh, WAP-browse-vaneto vse oshte e v neshto kato beta-testing. Ta, nastroikite na moya telefon sa slednite (za tvoya te sa absolyuno sushtite, dori i da imash drug telefon, samo menutata za tezi nastroiki shte ti sa razlichni, i dori i da si v Burgas, zashtoto po printsip za GSM mrezhata nyama znachenie ot kude pravish vruzkata): 1. IP address: 213.226.007.020 2. Vruzka: ANALOG 3. Port: 9200 ili 9201 (bez znachenie) 4. Tel. za vruzka: 0881000 A, razbira se, predi tova tryabva da si aktivirash, ako ne si go napravil veche, uslugata za prenos na fax/danni v MobilTel sreshtu 24 lv. s DDS. Tova e, maina. Ako moga da ti buda polezhen s neshto drugo, svirkai na 088 737241. Uspeh!

Тема WAPнови [re: Dido]  
Автор user ()
Публикувано06.09.00 23:48

Ooh,ami kakvo da ti kaja,blagodaria vse pak za infoto!Aparata mi e C35 i tia nastroiki sa mi do bolka poznati,no ne stava vapros za tova,nito za nomera za danni.Prosto iskah da znam v Burgas niakoi drug ima li sushtite problemi,poneje ot mtel mi kazaha,che tuk imalo niakakvi problemi s data calls,obache na tia ne moje da im se viarva.Ta po taia prichina se opitvam sam da ustanovia kade e greshkata.Az sum probval i s Ericsson R320,no i s nego ne uspiah da napravia vruzka,taka che ne viarvam prichinata da e v moia C35.Iavno v toia zadrusten grad nikoi ne polzva WAP,ili gresha?

Автор Iceman :) ()
Публикувано07.09.00 10:35

Hi , predi okolo 2 sedmici bqh na more v regiona na Burgas , i tova koeto moga da kaja izobsho za data call e che veroqtnostta da se dokopash do data channel e 1:10 . Kato nabirash 1000 prez keyboard-a , toj se nabira s prioritet na voice call , no kato go nabirash kato data call ( prez modem , WAP browser ) , toj podoziram ima syvsem drug prioritet i to dosta po-nisyk , pone v rajona na Burgas , Nesebyr , Slynchev brqg i Sozopol. (Tam sym se zastoqval poveche dni i zatova imam po-dylgi vpechatleniq ). kato nabirash prez modem obiknoveno call-a zavyrshva vednaga sled nabiraneto s reason "Call End" . Tova da vi poznato ?! . Imam priqtel kojto raboti v M-tel i toj do nqkyde potvyrdi predpolojenieto mi. No kakto i da e ako ste po nastojchivi shte se doberete do data call, ili prosto izchakajte da mine turisticheskiq sezon , tam e frashkano s navalica s GSM-ta kojto "harchat" kanalite :)

Тема WAPнови [re: Iceman :)]  
Автор user ()
Публикувано07.09.00 21:54

...pri men statistikata e ot roda na 0 ot 200,koeto shte reche,che za okolo 20 dni ne sum uspial nito vednuj da se svurja :( ...koeto me kara da mislia,che ima problem s WAP v regiona,pone chuvam i drugi izkazvania v tozi smisul,loshoto e che tia na 1010 ne go razbirat,shtoto sum im zvunil niakolko pati i vse taia pesen "...da moje da ima problemi v momenta...",samo che tova"v momenta"e ot 1 mesetz!!!

Автор Asla ()
Публикувано08.09.00 00:56

Pichove, q razqsnete kakvo tochno e WAP? Az mislq da si vzema edin S35I, taka che vi moolq za poveche info. Kakvo vijdash na tva displeiche 50po100 pixela? Vsichki saitove li mojesh da dyrpash, ili trqbva da imat nqkakva specialna versiq?

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.