Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 15:40 20.07.25 
Я! Архивите са живи
   >> Мобилни комуникации
*Кратък преглед

Тема GSM пакет ?нови  
Автор Пинко ()
Публикувано31.07.00 17:27

Здравейте, Тия от Мобилтел зарибяват нашата фирма с едни преференциални пакети за служителите (става въпрос за лични телефони, не служебни). 100 лв. без ДДС за Siemens C25 или Ericsson 1018a с включена инсталационна такса за "Мобилтел България". Да ама искат служителите да сключат 3 годишен договор с тях, който се гарантира от работодателя. Писаха по вестниците за това - елементарен трик преди да дойде втори GSM оператор. Имам няколко въпроса: 1. Кой от двата телефона е по-добър? 2. Могат ли да изпращат SMS? 3. Може ли индивидуалните договори да се прехвърлят на друго лице (физическо или юридическо?. Щото за обикновените може, ама за тия специалните дявол знае..... Цялата работа е, че тия от Мобилтел както винаги имат отдел за "Борба с клиентите" и никой нищо не ти казва. Хич не им дреме, че мислиш да им ставаш клиент и се държат с теб все едно са БТК. А питам за прехвърлянето, щото те ми обясниха, че личните пакети закупени от служителите не могат да се включат в група "Мобилтел Фирма", ставало въпрос само за служебните. Пък аз имам една фирмена група в която ми е изгодно да се включа.... Някой има ли опит вече с тия преференциални пакети?

Тема GSM пакет ? [re: Пинко]  
Автор Pa3 ()
Публикувано31.07.00 23:34

lichno az predi nqkolko dena prehvurlqh na drugo ime, da moje taka, 36lv struwa prehvurlqneto, otnoso za aparatite lichno na mene poveche c25-to mi hareswa no i 1018-kata ne e losh aparat

Тема GSM пакет ?нови [re: Pa3]  
Автор METHOD ()
Публикувано01.08.00 18:48

Mogesh da prashtash SMS i ot dvata aparata stiga da si si platil taksata za izprashtane na SMS. Spored men vzemi Ericssonite zashtoto imat po dobyr signal i sa dosta po nov model ot C25 vse pak. Ima po-dobra chuvaemost, a za zdravinata da ne govorim.

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.