|
Тема
|
GSM пакет ?
|
|
Автор |
Пинко () |
Публикувано | 31.07.00 17:27 |
|
Здравейте,
Тия от Мобилтел зарибяват нашата фирма с едни преференциални пакети за служителите (става въпрос за лични телефони, не служебни). 100 лв. без ДДС за Siemens C25 или Ericsson 1018a с включена инсталационна такса за "Мобилтел България". Да ама искат служителите да сключат 3 годишен договор с тях, който се гарантира от работодателя. Писаха по вестниците за това - елементарен трик преди да дойде втори GSM оператор. Имам няколко въпроса:
1. Кой от двата телефона е по-добър?
2. Могат ли да изпращат SMS?
3. Може ли индивидуалните договори да се прехвърлят на друго лице (физическо или юридическо?. Щото за обикновените може, ама за тия специалните дявол знае..... Цялата работа е, че тия от Мобилтел както винаги имат отдел за "Борба с клиентите" и никой нищо не ти казва. Хич не им дреме, че мислиш да им ставаш клиент и се държат с теб все едно са БТК. А питам за прехвърлянето, щото те ми обясниха, че личните пакети закупени от служителите не могат да се включат в група "Мобилтел Фирма", ставало въпрос само за служебните. Пък аз имам една фирмена група в която ми е изгодно да се включа....
Някой има ли опит вече с тия преференциални пакети?
| |
Тема
|
GSM пакет ?
[re: Пинко]
|
|
Автор |
Pa3 () |
Публикувано | 31.07.00 23:34 |
|
lichno az predi nqkolko dena prehvurlqh na drugo ime,
da moje taka, 36lv struwa prehvurlqneto,
otnoso za aparatite lichno na mene poveche c25-to mi hareswa
no i 1018-kata ne e losh aparat
| |
Тема
|
GSM пакет ?
[re: Pa3]
|
|
Автор |
METHOD () |
Публикувано | 01.08.00 18:48 |
|
Mogesh da prashtash SMS i ot dvata aparata stiga da si si platil taksata za izprashtane na SMS. Spored men vzemi Ericssonite zashtoto imat po dobyr signal i sa dosta po nov model ot C25 vse pak. Ima po-dobra chuvaemost, a za zdravinata da ne govorim.
| |
|
|
|
|