|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема
|
Мнения за Siemens C25
|
|
Автор |
Емо () |
Публикувано | 25.06.00 12:45 |
|
От 5 месеца имам въпросният модел. Преди това съм имал нокии, ериксони и др. Приятели, С25 е връх на мобилният тел. Евтин сравнително-около 300 лв., малък, лек, красив, двубандов, перфектно работи. Попаднах случайно на един руски сайт и там прочетох най-добри отзиви от десетки потребители. В Германия това бил най-продавания модел в момента. Горещо го препоръчвам. Любопитен съм да чуя мнения.
| |
|
Прав си приятел. Според мен С25 е най-добрия GSM, който може да се купи за тия пари. Имал съм Моторола, познавам много добре Alkatel, Philips и разни други, обаче С25 е телефона който ми легна веднага на ръката и на сърцето :))) Имам чувството, че заявката за създаването му е била нещо от сорта - да се направи мобилен телефон, на който да се махнат всички излишни неща, като по никакъв начин да не се намали ефективността и удобството за ползване. Единствената глезотия, която са си позволили са многото мелодии за позвъняване плюс възможност да си композираш собствена (между другото разполагаш с 4-5 октави и полутоновете). То това не е баш глезотия щото е много полезно за разпознаването кога звъни точно твоя GSM.
От всякъде си личи, че апарата е мислен много внимателно - включително и firmware-а. В повечето случаи, опцията която ти трябва в момента се появявя автоматично на дисплея. Менютата се лесни и удобни, възможностите за настройка са големи. Някои биха казали, че дисплея е малък, но според мен е напълно достатъчен. Това е и един от най-икономичните на батерии апарати от тия клас (леле като се сетя Моторолата и Алкатела как дърпаха...).
А бе с две думи, ако ви трябва мобилен телефон с който да си вършите работа, а не да играете Тетрис, с две ръце препоръчвам С25.
Но не бих казал, че е най-разпространен в Германия. По-разпространени са апаратите, които се продават в комплект с предплатена карта, като сената на целия комплект е обикновено около 100 ДМ. Моделите в тези комплекти обикновено не са супер, но човек има предимството да си плати 100 ДМ да си вземе кутията и веднага да почне да говори. Няма договор, няма месечна такса и хората които говорят малко го предпочитат. Съвсем наскоро пуснаха и С25 на такъв пакет, но за 200 ДМ :((( Ще чакам да стане 100 ДМ и ще си взема още един.
| |
|
А, забравих да кажа, че има и световна гаранция. Където и да си, като имаш проблем с С25 в гаранция, просто отиваш до най-близкия сервиз на Siemens и го даваш на ремонт. Не ти трябва гаранционна карта или нещо такова. Само серийния номер. Ама чесно казано нещо ме съмнява това да работи в БГ... Някой да е ходил в гаранционнен сервиз?
| |
|
az sym hodil w serwiza na siemens w sofia
i kazaha che nisto ne mogat da naprawqt
s powredeniq telefon - da sym si kupil now
| |
|
Абе това имах предвид, като се чудех дали гаранцията важи в БГ. Но иначе наистина важи, е поне за Германия съм сигурен. При повреда за която не си виновен, ти го оправят или ти връщат парите без звук. Но то си е така за всяка стока, не специално Siemens. Самия магазин по подразбиране дава мин. 6. м. гаранция за абсолютно всеки боклук който си купил от него. В началото не можех да повярвам, че примерно бутилка препарат за чистене също е с гаранция и ми връщат парите щото се разлял... Отделно производителя може да даде и много по-дълъг срок.
А каква беше повредата и на кой модел?
| |
Тема
|
Мнения за Siemens C25
[re: Емо]
|
|
Автор |
Simo () |
Публикувано | 26.06.00 17:19 |
|
Serwizat raboti i az sam mnogo dowolen wij www.omnitel.bg
| |
Тема
|
Мнения за Siemens C25
[re: Simo]
|
|
Автор |
Boy_Tm () |
Публикувано | 27.06.00 00:12 |
|
mnogo e dobyr no i sagem Mc939 wap si go biva a?
| |
Тема
|
Мнения за Siemens C25
[re: Boy_Tm]
|
|
Автор |
Чоли () |
Публикувано | 04.07.00 22:30 |
|
Mnogo dobur tel. Ima i drugi perfektni mashini, taka che trudno se pravjat sravnenija, no c25 vsjakak go preporachvam.
| |
Тема
|
Мнения за Siemens C25
[re: Емо]
|
|
Автор |
IronmanBG () |
Публикувано | 05.07.00 17:10 |
|
Има по слаб обхват от трибандовата Motorol проверено е със сигурност и много тихо му пиугат SMSите иначе става
| |
Тема
|
Мнения за Siemens C25
[re: joshoa]
|
|
Автор |
JJ () |
Публикувано | 06.07.00 03:17 |
|
Я виж дали тоя сервиз е наистина "фирмен"...
Защото аз имах проблеми не с мобилен апарат, а с аудио уредба Panasonic. И обиколих 4 "фирмени сервиза" на Panasonic докато ми писна да ми обясняват как точно за този вид повреда гаранцията не важи (на втория месец процесора нещо се прецака) и пратих едно писмо (e-mail) до Panasonic Inc. и хората ми отговориха с адреса и телефоните на сертифициран сервиз на фирмата в България- отидох там и за 1 час всичко беше ОК! Признават гаранцията и т.н.
Та виж дали изобщо има истински сервиз, и отиди в него!
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|