|
Тема
|
Sagem
|
|
Автор |
Pepi () |
Публикувано | 18.06.00 12:47 |
|
Niakoi ste me otkrehne li zasto novite sagemi 9xx dawat tolkowa brak? Hareswam gi, mnogo sa dobri kato saotnoshenie cena/wazmoznosti, no mnogo hora izpistiaha ot razkodirani sagemi. Ot nacina na razkodirane li e, ot kofti maistori li e? Da riskuwam li? Werno li e ce mogat da se razkodirat i bez PIC?
| |
Тема
|
Sagem
[re: Pepi]
|
|
Автор |
KBS () |
Публикувано | 21.06.00 20:58 |
|
VARNO E CHE MOGAT DA SE RAZKODIRAT BEZ PIC NO IMA EDIN MALAK PROBLEM TRABWA DA IMASH ORGINALNATA KARTA KAM
KOAITO E ZAKLICHEN NAPRIMER ONE AUSTRIA I SAOTVETNATA KARTA TOGAWA NABIRASH MENU 5 1 1 # I NA 4 ta POZICIA E SPLOCK MENU NA DRUGI MEDELI E SAMO MENU * ILI # ( NE SE SESHAM TOCHNO ) A POZICIATA E SASHATA !!!
USPEH
| |
|
Moje i bez PIC, no ima edna podrobnost - sled kato vlezesh w menuto SP-LOCK, trjabva da znaesh edin 8 cifren kod za otklu4vane. E tozi kod oba4e njama koj da ti go kaje.
| |
|
taka si e no imam edna programka koato generira sp unlock kod ot imei no raboti samo na 60 % totuk sgrishih 4 puti!!!
| |
|
Az se interesuvam ot takava programa. Moga li da ja polu4a? Pri kakvi uslovija? Dano da ne e "Sagemnckcalc".
| |
|
hi, vij info za sagem 930 publikuvana ot kbs raboti samo za ver4.1
inache pratimi e-maila si i she ti pratia programkata s naikoi drugi igrachki -:) za sagem i naikoi drugi telefoni , she te pomolia ako imash vazmojnost da mi pratish twoiata programa da si dopalnia kolekciata na e-mail rumkbs@bulgaria.com
best regards kbs
| |
|
KBS, pogledni si poshtata.
| |
|
|
|
|