|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
Тема
|
Pari ot SMS reklami :-))
|
|
Автор |
Alex II () |
Публикувано | 13.05.00 09:06 |
|
www.adbroadcast.com/?Angels1
Zna4i, otivate na goreposo4enia adress, i se registrirate. Predi towa si pravite (ako ve4e niamate) , bezplatna po6ta E-MAIL TO SMS , w M-tel.net . Posle po4vate da polu4avate reklami na GSM aparata si. Za vsiaka polu4ena reklama vzimate 0.5 $ .
Na mesec vi se vryzvat 100-150$, ne e mnogo, ama po-dobre ot bez hi4 :-))
| |
Тема
|
[re: Alex II]
|
|
Автор |
ххх () |
Публикувано | 13.05.00 21:57 |
|
Простотии!!! Не вярвам!!!
| |
Тема
|
[re: ххх]
|
|
Автор |
Alex II () |
Публикувано | 13.05.00 21:58 |
|
Mi probvai ! Te za proba pari ne vzimat :-))
| |
Тема
|
|
|
Автор |
? () |
Публикувано | 19.05.00 17:26 |
|
Ми ако те побъркат от реклами. Да почне да ти звъни ден и нощ и да не можеш да ползваш телефона за нищо друго....?
Много си умен
| |
Тема
|
[re: ?]
|
|
Автор |
Alex II () |
Публикувано | 19.05.00 19:46 |
|
Ми за 0,5 $ на реклама, нека ме побъркват, ще си взема нов номер :-))
| |
Тема
|
|
|
Автор |
dgd () |
Публикувано | 22.05.00 20:31 |
|
Те тия пасът трева и чакат умници като тебе да изкарват пари от нищото??? И Грашнов ще се озъби като му се претовари мрежата. Не вярвам.
| |
Тема
|
[re: dgd]
|
|
Автор |
Alex II () |
Публикувано | 23.05.00 09:18 |
|
Ми никой не те кара да вярваш, ако искаш се записваш, ако не искаш не се записваш (или може би не можа, а !? :) По-важното е че другите повярваха, и се записаха доста хора.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
dgd () |
Публикувано | 23.05.00 18:32 |
|
Твоята далавера от цялата работа каква е? Ти си добро момче и искаш и другите да печелят като теб, или което е по вероятно всемаш процент затова, че си зарибил още някой. В това по принцип няма нищо лошо - отваряш ме на далавера - кяриш, ама се пръкнаха едни вируси за GSM-и и едни лоши хора които ги използват, к'во да ти кажа.........
Ако обясниш по-подробно как стоят нещата може и да се пробвам. Аз я гледах тая страница, ама като не е на български не и отбирам много. Ако искаш пиши ми на е-mail darkmen@abv.bg
| |
Тема
|
|
|
Автор |
3004 () |
Публикувано | 28.05.00 22:15 |
|
Az sam namerih saita predi njakolko dni i veche imam mreza ot njakolko choveka. Problema e che prashtat naj-mnogo po 1 dnevno. Ne znam kato se poluchi chek dali nashite banki shte go uvazat. Dano da si prav za 100-150 usd na mesec. Za takava cifra trjabva da napravish 200 referali. Ne e tupo. Tupi sa mnenijata v smisul daj nishto da ne pravim zashtoto neshtata ne stavat.
| |
Тема
|
[re: 3004]
|
|
Автор |
Alex II () |
Публикувано | 28.05.00 23:28 |
|
Те са още в началото, сега се развиват, после ще има по-повече съобщения !
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
|
|
|