Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 18:23 21.07.25 
Я! Архивите са живи
   >> Мобилни комуникации
*Кратък преглед

Тема SiemensS25 - помощнови  
Автор Иван Иванов ()
Публикувано31.03.00 12:08

Не мога да сменя логото. Пробвах с всички налични софтуери. През кабел. Не става и не става. Има ли някоя далавера, която не знам. Мисля си дали не са объркали нещо в телефона, когато са го кирилизирали.

Тема SiemensS25 - помощнови [re: Иван Иванов]  
Автор TIGAR ()
Публикувано31.03.00 23:21

obadi se na gsmbgmen@dir.bg she go obsadim da ti prata telefona mi za vrazka

Тема SiemensS25 - помощнови [re: TIGAR]  
Автор rk ()
Публикувано06.04.00 02:54

Ti si kasmetlia -- az vaobshte ne moga da vidia nikakvo logo!

Тема SiemensS25 - помощнови [re: rk]  
Автор Иван Иванов ()
Публикувано10.04.00 09:56

И аз не го виждам бе точно затова се ядосвам. Пише ми два пъти Mtel-GSM-BG едно под друго и това е.

Автор rk ()
Публикувано11.04.00 00:22

Добре де. За колко пари ти го кирилизираха и къда? С това не ти ли качиха и последната версия на софтуера (12)?

Тема SiemensS25 - помощнови [re: rk]  
Автор Иван Иванов ()
Публикувано11.04.00 09:00

Така си го продаваха в магазина МИсля че е със софтуер 10 Вчера един пич ми каза, че може да е от кабела. В смисъл, че кабела който имам е обикновен за четене от телефона и за достъп до интернет. За записване на данни върху телефона трябвало друг кабел с някакъв чип. Абе вече почвам да се изнервям с тоя Сименс

Тема SiemensS25 - помощ [re: Иван Иванов]  
Автор iv ()
Публикувано19.04.00 09:10

Симкартата ти е от новите.С старите симкарти (MTEL на един ред) става.

Тема SiemensS25 - помощнови [re: iv]  
Автор Иван Иванов ()
Публикувано19.04.00 09:36

Това означава, че няма никакъв шанс, така ли?

Автор iv ()
Публикувано20.04.00 09:31

Ако някой от М-тел може да каже как се скрива втория MTEL GSM ред , може би ще стане :)

Автор nighty ()
Публикувано30.04.00 10:08

Spored men, software-a koito si iypolzuval e za rabota s Ir porta. Moje bi za tova ne e stanalo s kabel. Syshto taka mislia, che Iv ne e prav, zashtoto, logoto se vijda, samo kogato ste na Home Network. Ako ste na rouming, niama logo. Zynachi logoto zamestva imeto na networka. Iv, ne mojesh da vidish logo, dokato ne go slojish.

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.