Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 01:25 22.07.25 
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема Големият брат гледанови  
Автор Chitatel ()
Публикувано07.02.00 12:46

Който знае какво е проекта Echelon може да се заинтересува и от публикацията на адрес http://www.motherjones.com/news_wire/sorm.html . Препоръчвам да прочетете материала - интересен е :)

Тема Големият брат гледанови [re: Chitatel]  
Автор Yep ()
Публикувано07.02.00 13:06

USA, Canada, UK, Australia i New Zealand ne nabludavat samo e-mail. Tehnite stancii avtomatichno podslushvat vseki telefonen razgovor, koito preminava prez satelit (v nashe vreme povecheto razgovori minavat prez satelit). Ako razgovora sadarza podozritrelna duma toi se zapisva i saotvetnite sluziteli se ovedomiavat, te proslushvat razgovora i ako smiatat che ima opasnost da se zamislia prestaplenie te moze da organizirat razsledvane. Tova e vseizvesten fakt. Imashe dokumentalen film po televiziata predi niakolko meseca.

Тема Големият брат гледанови [re: Yep]  
Автор Chitatel ()
Публикувано07.02.00 13:37

Tova imenno e Echelon - prihvashtat se mobilni komunikacii, fax transmisii ( kato faxovete se OCR-vat i analizirat za kluchovi online ), telefoni , faksove, e-mail i kakvoto oshte se setite. Vuprosa e che v Rusia za purvi put podobna politika se priznava oficialno, a za echelona samo se dopuska che sushtestvuva po kosveni dokazatelstva - vij http://www.echelonwatch.org

Тема Големият брат гледа [re: Chitatel]  
Автор NONAME ()
Публикувано07.02.00 17:50

Ami estestweno e che shte ima kontrol! To bez kontrol wizhte do kade stigna BG.

Тема Абе, хоранови [re: Chitatel]  
Автор Григорий Нанев ()
Публикувано07.02.00 19:05

Що за параноя ви е обзела?:) 1. "Черните кутии" са известни от доста време, и даже май са въведени вече. Но ако искам да предам секретна инф., аз разбира се, ще я кодирам. Има доста добри криптографски методи, с които се обезмисля цялото "подслушване". 2. Какво означава да се "подслушва" спътник? ВСЕКИ може да го прави. 3. Един жив шпионин върши повече работа от всички машини взети на куп. На всичкото отгоре е и доста по-евтин.

Тема Волът рови, рови, пък на себе си го хвърля...нови [re: Yep]  
Автор Св. Скромни ()
Публикувано07.02.00 20:10

Количеството данни е безсмислен ресурс ако не може да бъде подложено на смислен анализ. Освен това колкото повече се дълбае в подробностите на нещо, толкова по-трудно се осъзнава неговото съотношения към околния свят. Колкото повече някой знае за мен, толкова по-задълбан ще е в дребнавости, и толкова по-неспособен ще е да ме види като цяло. Язък му за знанията! Моето мнение. А ако се натегне да ме знае хем в подробности, хем като цяло, нека си хаби ресурсите! Защото с неговия начин на мислене, той ще се опитва да знае така и за мен, и за други около мен... И сам ще се издъни. И отново язък му за усилията. Пак мое мнение. Кой бе казал "Най-мразя когато нямат какво да крият от мен! Тогава губя контрол над тях!" Пък може и аз да съм го казвал... Нали съм скромен, та избягвам да се цитирам редовно... Забравям какво съм казвал... В справка на разни юнаци тези дни, дебатиращи генетичната технология. Та в интервюта те четат на глас откъси от свои книги и изказвания... Демек цитират себе си за себе си... И изглежда за всяко интервю ходят с количка бумаги, все тяхни си книги и трудове и речи и всякакви изяви, синтезирани и отпечатани за четене точно по време на... интервюта... Та от толкова много знания и познания и данни - тези хора не могат да погледнат извън себе си... В косвен относ към великото подслушване и набирани на данни и сведения и доноси...

Тема Големият брат гледа ?!?!?!нови [re: Chitatel]  
Автор RAGE ()
Публикувано08.02.00 13:50

Супер, направо не'ам думи ! Всеки олигофрен може да напише такава статия и да приведе куп доказателства. ( Аз честно казано не си дадох зор да я дочета, щото сюжета ми се стори познат - нещо холивудско, ама не се сещам ). Навсякъде има тайна полиция - а предполагам, че в Америка най - много се следи - е верно по - завоалирано ...

Тема Големият брат гледа ?!?!?!нови [re: RAGE]  
Автор Chitatel ()
Публикувано09.02.00 01:08

izvinyavai, che mi e stanalo interesno . . .

Тема Абе, хоранови [re: Григорий Нанев]  
Автор Chitatel ()
Публикувано09.02.00 01:12

abe chovek, estestveno che ako prodavash bazuki po telefona she govorish za "margaritki". estestveno che se znae za tezi neshta, i che ima nachini da se protivodeistva. samo deto ne me kefi da imam mikrofon i v spalnyata - ne che she mi prechi mnogo - moga da si chukam v mazeto primerno :). za tova stava duma :)

Тема И по-малкият брат, и той гледанови [re: NONAME]  
Автор Jimy C. ()
Публикувано09.02.00 11:33

А ти, който и да си и който и да не си ;o)) защо си сигурна, че тук това не се прави?

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.