Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 22:01 12.07.25 
*Кратък преглед

Тема I az se chudya....нови [re: Ge-Force]  
Автор Askeer ()
Публикувано26.01.00 00:56

Ti na kolko beshe kato se rodi?Interesno mi e kak si ya preskochil taya vuzrast....

Тема I az se chudya....нови [re: Askeer]  
Автор джакаранда ()
Публикувано26.01.00 09:09

naistina shte e dobre da imashe takav klub i men mnogo me nervirat.

Тема Chudia se? ? ?нови [re: Ge-Force]  
Автор BRAVEHEART ()
Публикувано26.01.00 11:17

И ще ми кажеш ли, кого по-точно визираш с това изказване? Вече съм го казвал, но явно вашите закостенели, праволинейни и почти атрофирали мозъчета(на някои от вас) не могат да го асимилират, така че ще повторя: "Това, че когато ти си бил тинейджър си се мислил за мъж и половина, а сега осъзнаваш колко си бил тъп и ограничен, не означава, че всички сме като теб. Има тинейджъри и тинейджъри! Ако ти си бил от едните, то аз съм от другите." Няма да задълбочавам, защото ще стане грубо. Само ще ти кажа, че има тинейджъри, които ще ти скрият шапката почти на всяка тема - бъди сигурен! П.П. Надявам се всички, които мислите като него да си промените възгледите и ще станете "по-широки хора"!

Тема a taka :) [re: BRAVEHEART]  
Автор georgig ()
Публикувано26.01.00 13:57

.

Тема Chudia se? ? ?нови [re: Behind]  
Автор BRAVEHEART ()
Публикувано26.01.00 23:56

Ами то и процентът на интелигентните българи в зряла възраст не е много по-висок - 3-5%, така че можеш да си спестиш саркастичния въпрос.

Тема SPOKOINO BE HORA ? ? ?нови [re: Ge-Force]  
Автор джакаранда ()
Публикувано28.01.00 11:48

i da ima te pak shte idvat...

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.