|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема
|
Zagubena darzava
|
|
Автор |
Pissed off () |
Публикувано | 17.01.00 14:39 |
|
Tup parlament, tupo pravitelstvo - tupa durzava. Edin svesten zakon niama. Vsichki zakoni sa s edna cel - da grabiat naselenieto, shtoto upravnicite namat akul da podobriat avtoriteta na stranata i ikonomikata. Ne vizdat li che v civilizovania sviat nikoi ne chuval za Bulgaria, a koito e chul - dobro ne e chul. I shtoto turisti, invensticii i busines ne hodiat v zagubeni darzavi - dai da grabat ot bulgarskite grazdani kolkoto se moze poveche.
| |
|
прочети за състоянието на Българската държава преди Ст.Стамболов
| |
|
Като ти чета глупостите и се убеждавам, за кой ли път, че всъщност загубен е най-вече народът ни.....
Е, ти разбира се, си светло и голямо изключение, така да знаиш!
| |
|
golemi gluposti ei...ne se nauchiha teia hora che trebe pozitivno da se gleda.....
| |
|
Ей ама голям глупак си, честно!
| |
|
Бе то и от излишен позитивизъм хубаво няма, ама пък по логиката "всички са маскари (о, пардон - глупаци) само аз съм печен, ама ей зат`ва и все ма прецакват" пак до никъде ....
soft`, що така рядко се засичаме с теб напоследък бре?!
| |
|
Spored men Pravitelstvoto nikak ne e tapo :))))))))) Inache naroda steshe da e dobre. Nai loshoto e che te prekrasno si znaiat dalaverata i znaiat kakvo praviat.A tova che sa pederasi bez komentar.
Te ni ebavat nie kato niama kak da gi naebem e nai dobre da se skriem pone za da ne ni naebat.
| |
|
mi de da znam...az riadko pisheh naposledak....neshto mi beshe stanalo.....de da znam....pishi mi na maila.....abe i az shte ti drasna....
| |
|
http://clubs.dir.bg/read.htm?num=18&id=8491&loc=0&thread=8491
| |
|
Или загубени хора?Най-лесно е да се обвини държавата,правителството,полицайте,чистачите в градските тоалетни...Не казвам,че сме цъфнали и вързали,ама не може да се живее вечно с това оправдание.Както е казал Кенеди(американците изобщо не са ми идоли,но мисълта си струва)-не гледай какво държавата може да направи за теб,а какво ти можеш да направиш за държавата си...
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|