|
|
Мило коте,
ще ти бъда много благодарна ако ми обясниш за каква цел ги използваш плътните (респ. кльощави) бедра в цялата работа и къде играят... Те ме те, кръгла, крака не се виждат, пък проблеми - никакви... Ма то при котките друго било, казват
| |
|
e pri ponichkite kak e
| |
|
Плътни бедра е малко неясно казано, но все пак...
Най-важни за хубавия, енергичен и страстен секс са мускулестите бедра. Жени с такива бедра изцеждат мъжа. При позата "жената отгоре" тези бедра са просто незаменими...
При допир обаче твърде мускулестите карака не са съвсем приятни, хубаво е да има и съвсем тънък слой сланинка върху мускулите (от задната страна на бедрата). Краката на спринтьорките например са твърде неприятни и нееротични.
Освен това като цяло бедрата трябва да са стройни независимо от това колко мускули и сланинка имат. За галене са най-приятни бедрата на жени, които не се занимат усилено със спорт, а са естествено стройни. Те имат много приятен овал и са много възбуждащи. При някой пози на КамаСутра подобни бедра са най-подходящи.
Разбира се кльощави или не женските бедра трябва да са добре обезкосмени, защото иначе създават твърде неприятно чувство при галене и изобщо при пипане!
| |
|
Такива като тебе са идеални!
| |
|
Bese tq-tsqlata kraka:-]Tsestita Nova Godina:-]
BRAVEHEART imas li icq,da si pogovorim nqkoi put...
| |
|
Имам -41142729 .
| |
Тема
|
Ctava li xubav...
[re: kote]
|
|
Автор |
Hristo () |
Публикувано | 03.01.00 03:24 |
|
A be tva za plutnite bedra neshto ne mi dopada:-( Ako ima neshto koeto mrazq, tova sa debeli jeni i(ili) takiva s mustaci:-))) ,kato edna moq kolejka brrrrrrrrr:-(((
| |
|
Не знам какво значи плътни бедра, но ако се има предвид стегнати аз лично ги предпочитам.Не понасям отпуснати дори и да изглеждат добре.А въпроса не е поставен правилно - защо трябвя да избирам между кльощави и закръглени?Има и трети вид - стаегнати и добре оформени.Пък ако може и да са равни ехееееее...
| |
Тема
|
Като става секс - все си е хубав
[re: kote]
|
|
Автор |
Пич () |
Публикувано | 07.01.00 10:48 |
|
Който много придиря - да си играе сам. Кругли, криви, клющави, сакати - кому пика от тия дреболий. Важното е жената да е дашна. Най обичам курвите и истински мразя комплексарките от викторианска англия.
Так че скъпо коте - еби се и не се вслушвай в приказките на разни чекиджии...
| |
|
|
|
|