|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема
|
Личност на века
|
|
Автор |
Григорий Нанев () |
Публикувано | 28.12.99 18:12 |
|
Напоследък куцо и сакато се скъсва да прави класации за щяло и нещяло.
Нека не оставаме по-назад:)
Днес четох във вестника за класацията "Личност на века". Общо взето, всеки дава различна оценка според гледната си точка. Искате ли и ние - участниците в клуба, да си направим нещо подобно?:)
Според мен личността на века е Йосиф Висарионович Сталин - извежда Русия от ужасяващото състояние в което е била преди него и със своето управление дава началото на поредица събития (2-ра световна война, студената война, надпреварата във въоръжаването), дали облик на 20 век.
Очаквам вашето мнение :)
| |
|
шъ да мъ прощава другарю Сталин, ама не ще да е така работата...
| |
|
Grigorii tvoiata visoko proiavena inteligentnost e izvestna na vsichki ni............Trai si ne se izlagai!
| |
|
Аз гласувам за Анйщайн - без неговите разработки - нямаше да има Хирошима , АЕЦ Козлодуй , Чернобил и куп други интересни неща
| |
|
Аз съм за ....Ленин.
Без него нямаше да се проведе поредния експеримент за управление на човешките маси.Е,оказа се неуспешен, но не
остави и място за мечти и празни илюзии.След него Човечест-
вото изтрезня.
| |
|
Според мен Доктор Менгеле е най-светлата личност на всички времена! Ако беше жив щеше да резне ташаците на гнусния руски евреин нанев.
| |
|
АЗ съм личността на века... Нека не звучи нескромно : родила съм единадесет деца и само четири от тях не получиха Нобелова награда. Нека ви е!
| |
|
.
| |
|
Predlagam Aleksandar Bozkov
edva li ima niakoi da e kral poveche, skri topkata i na Komunistite
Da ne izbroiavam kolko procenta i v kolo predpriatia ima gadniara.
E, i Vanko ne e po nazad, ama Bozkov go bie
| |
|
Ша ма прощаваш тикво, ама децата дето си ги родила не са от тебе!!! А сега, казах ли ти грозната истина :о)))))))
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|