|
Тема
|
jesta mi e mnogo nujen
|
|
Автор |
soft` () |
Публикувано | 05.11.99 17:00 |
|
daje i maluk......jest na vnimanie......
na razbirane.......
neshto kato kompliment za vseki den....vadish go ot iaketo i go davash...
sreshtu teb ima reakcia....razbirane na jesta e nastupilo....i udovolstvie...
mnogo stranno che mi doide na um.....
okazva se che ima malki nevidimi....mehanizmi koito tlaskat durpat razguvat ili smachkvat tova koeto mu se kazva dushevnost....ako ia ima.... koiato po niakoi put se hvashtam da si dokazvam che me e navestila ot strah da ne bi tova da e bilo za posledno....
| |
|
Ако това ще те зарадва, ето моят жест на внимание към теб: ЗДРАВЕЙ, и на мен ми минават тези мисли през главата, особено когато ми остане малко време - само за мен. Какво е жеста.....едно цвете за любимата жена, усмивка и целувка за любимия мъж, " потупване по рамото" за приятелите, а за непознатите хора е дори още по лесно - едно ЗДРАВЕЙ, придружено с усмивка и... дори малко учтивост - всичко това може да направи денят им по-добър, а също и твоят.
Както казва Стайнбек (цитатът не е точен, но е важен смисъла) не отблъсквай подаръка, който ти поднасят защото това е все едно да удариш плесница на този , който иска да те зарадва.
P.S. Приеми моето ЗДРАВЕЙ, придружено с УСМИВКА!
| |
|
не бях идвала от два месеца насам...
но те помня...
помня откъслечни неща - не конкретни реплики...
повече усещане за нещо познато, отколкото наистина познаване...
но пък помня, че ми честити рождения ден... много ясно...
виждаш ли.... чела съм толкова хубави неща от теб... а съм запомнила най-ясно едно най-обикновено изречение... едно честито...
ти си прекрасен, soft`
радвам се, че наминах. всичко хубаво...
| |
|
merci....tova mai beshe kompliment....stranno....az ne sum shtedur na komplimenti
iavno taka sum konstruiran...no sega kato prochetoh tezi neshta i vsichko tova na fona na shade napravo....kato adrenalin....:)))
| |
|
:-) Една усмивка от мен
"Малък, но от сърце" - най-ценният жест
| |
Тема
|
jesta mi e mnogo nujen
[re: soft`]
|
|
Автор |
1971 () |
Публикувано | 10.11.99 00:15 |
|
S teb sym :)
| |
|
Какъв жест?Любовно признание не върши ли работа?Защото от доста време чета твои неща и...
| |
|
vurshi....mislia che tova moje po e-mail......mihail_p@hotmail.com
| |
|
moje,ama ne biva
| |
|
jalko....shteshe mi se da ne e taka....
| |
|
|