Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 20:50 21.07.25 
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема Вашето второ азнови  
Автор Eric ()
Публикувано30.10.99 12:15

За никовете говоря. Не ви ли е любопитно как хората от тези клубове са избрали имената, с които да се представят в паралелната виртуална реалност. Аз лично изгарям от любопитство и много ще се радвам да науча историята на псевдонимите ви. А иначе Ерик е един от принцовете на Амбър...

Тема Вашето второ азнови [re: Eric]  
Автор :) ()
Публикувано30.10.99 12:35

а не мислиш ли, че разкриването на историята на всеки псевдоним е даже по-интимно, отколкото ако всеки от нас си каже името? все пак - кръщелните имена не сме си ги избрали сами :)

Тема Вашето второ азнови [re: :)]  
Автор Ana O. ()
Публикувано30.10.99 15:32

:) e prav- naistina e prekaleno intimno razkrivaneto na vtoroto Az. By the way-predpolagam, che znaete, che Az-ut e ponqtie, shiroko upotrebqvano ot Froid...zatova i nastoqshtiqt mi nick e svurzan s nego.

Автор ЧАРЛИ ()
Публикувано01.11.99 13:48

Eрик, мен също доскоро ме интересуваше цялата тази тема около виртуалнота комуникация, но мисля, че сигурно половина, ами не, сигурно едва 1 на всеки десет влиза във виртуалния свят, за да покаже вторият си АЗ. Да си го кажем направо - който си е простак в автобуса, в офиса или на улицата, едва ли вторият му Аз /виртуалния/ ще се различава особенно. Важи и обратното, разбира се. Аз съм Чарли, но просто така си го избрах, импулсивно, не че не съм фен на немите филми на онзи със смешната походка, нито пък имам каквото и да е общо с онзи бъстун, Чарлз, принцът на Уелс / или на каквото там.../.

Автор Виктор ()
Публикувано03.11.99 16:03

Бих предпочел да използвам 'Коруин' (въпреки баналността в образа му - 'добрия герой'. Все пак е по-привлекателна личност от брат си Ерик, мир на праха му), но открих, че когато човек пише под друго име, пише лъжи. (Не че и иначе не ги пише, но поне нецензурните изказвания биха намаляли.) А и не мисля, че бих си избрал друго 'кръщелно име', ако ми се отвори възможност.

Тема Вашето второ азнови [re: Виктор]  
Автор Mikk ()
Публикувано04.11.99 03:19

Моя е от филм,моето момче го убиха,скоро и мен ще убият Mikk

Тема Вашето второ азнови [re: Mikk]  
Автор georgig ()
Публикувано04.11.99 12:20

ami ga pomagame neshto a :o) a inache az sym si az

Тема Вашето второ аз [re: Eric]  
Автор blenkee ()
Публикувано04.11.99 19:21

blenkee - ELF obitavasht " The great Elven forest"

Тема Вашето второ азнови [re: Mikk]  
Автор Виктор ()
Публикувано06.11.99 15:59

Давай да те спасяваме, тогава.

Тема Вашето второ азнови [re: blenkee]  
Автор Виктор ()
Публикувано06.11.99 16:00

Виктор - тъпанар обитаващ най-вече собственото си легло. Приятно ми е!

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.