|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема
|
Вашето второ аз
|
|
Автор |
Eric () |
Публикувано | 30.10.99 12:15 |
|
За никовете говоря. Не ви ли е любопитно как хората от тези клубове са избрали имената, с които да се представят в паралелната виртуална реалност. Аз лично изгарям от любопитство и много ще се радвам да науча историята на псевдонимите ви.
А иначе Ерик е един от принцовете на Амбър...
| |
Тема
|
Вашето второ аз
[re: Eric]
|
|
Автор |
:) () |
Публикувано | 30.10.99 12:35 |
|
а не мислиш ли, че разкриването на историята на всеки псевдоним е даже по-интимно, отколкото ако всеки от нас си каже името?
все пак - кръщелните имена не сме си ги избрали сами :)
| |
Тема
|
Вашето второ аз
[re: :)]
|
|
Автор |
Ana O. () |
Публикувано | 30.10.99 15:32 |
|
:) e prav- naistina e prekaleno intimno razkrivaneto na vtoroto Az. By the way-predpolagam, che znaete, che Az-ut e ponqtie, shiroko upotrebqvano ot Froid...zatova i nastoqshtiqt mi nick e svurzan s nego.
| |
Тема
|
Вашето второ аз
|
|
Автор |
ЧАРЛИ () |
Публикувано | 01.11.99 13:48 |
|
Eрик, мен също доскоро ме интересуваше цялата тази тема около виртуалнота комуникация, но мисля, че сигурно половина, ами не, сигурно едва 1 на всеки десет влиза във виртуалния свят, за да покаже вторият си АЗ. Да си го кажем направо - който си е простак в автобуса, в офиса или на улицата, едва ли вторият му Аз /виртуалния/ ще се различава особенно. Важи и обратното, разбира се.
Аз съм Чарли, но просто така си го избрах, импулсивно, не че не съм фен на немите филми на онзи със смешната походка, нито пък имам каквото и да е общо с онзи бъстун, Чарлз, принцът на Уелс / или на каквото там.../.
| |
Тема
|
Вашето второ аз
|
|
Автор |
Виктор () |
Публикувано | 03.11.99 16:03 |
|
Бих предпочел да използвам 'Коруин' (въпреки баналността в образа му - 'добрия герой'. Все пак е по-привлекателна личност от брат си Ерик, мир на праха му), но открих, че когато човек пише под друго име, пише лъжи. (Не че и иначе не ги пише, но поне нецензурните изказвания биха намаляли.) А и не мисля, че бих си избрал друго 'кръщелно име', ако ми се отвори възможност.
| |
Тема
|
Вашето второ аз
[re: Виктор]
|
|
Автор |
Mikk () |
Публикувано | 04.11.99 03:19 |
|
Моя е от филм,моето момче го убиха,скоро и мен ще убият
Mikk
| |
|
ami ga pomagame neshto a :o) a inache az sym si az
| |
|
blenkee - ELF obitavasht " The great Elven forest"
| |
Тема
|
Вашето второ аз
[re: Mikk]
|
|
Автор |
Виктор () |
Публикувано | 06.11.99 15:59 |
|
Давай да те спасяваме, тогава.
| |
|
Виктор - тъпанар обитаващ най-вече собственото си легло.
Приятно ми е!
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|