Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 01:25 13.07.25 
*Кратък преглед

Тема WSICHKI TURNOWCI SA ABSOLIUTNI TUPANARIнови  
Автор STAR ()
Публикувано31.07.99 22:38

SPRAWKA GLAWA STARI RUBRIKI OTPREDI DWE SEDMICI

Тема Отг: WSICHKI TURNOWCI SA ABSOLIUTNI TUPANARIнови [re: STAR]  
Автор Jiro ()
Публикувано01.08.99 00:24

Abe, k'vo stava, ti da ne si hodil tam pak?

Тема ne oshte mu dyrji vlaga :-)) [re: STAR]  
Автор georgig ()
Публикувано01.08.99 10:16

.

Тема Дупл: Отг: WSICHKI TURNOWCI SA ABSOLIUTNI TUPANARIнови [re: STAR]  
Автор ОТ STAR DO NICK ()
Публикувано03.08.99 00:56

НЕ СЪМ И НЕ МИСЛЯ ДА ГО ПРАВЯ.ПРОСТО ПРЕДУПРЕЖДАВАМ ДА НЯМА ПОСЛЕ АМА АЗ.......

Тема Отг: Дупл: Отг: WSICHKI TURNOWCI SA ABSOLIUTNI TUPнови [re: STAR]  
Автор от СТАР ДО georgig ()
Публикувано03.08.99 01:10

ТАКА Е ДЪРЖА МИ ВЛАГА АМА СЕ ИЗПАРИ В ГОЛЕМИТЕ ЖЕГИ А ОСВЕН ТОВА МАЙКА ТИ ИЗЛИЗА ОСТАТЪЦИТЕ.АКО ИСКАШ И ТИ МОЖЕШ ДА ПРОБАШ ЩЕ ПОТЪРСЯ ДАЛИ Е ОСТАНАЛА МАЛКО ВЛАГА ЗА ТЕБ.А МОЖЕШ И ДА ОТИДЕШ ТАМ ЗА ДА СЕ УВЕРИШ НА МЯСТО.НО ТИ ПРЕПОРЪЧВАМ ДА СИ ВЗЕМЕШ ПОНЕ ЕДИН МАКАРОВ.АКО СИ ПАЦИФИСТ СИ ВЗЕМИ ВАЛИДОЛ ЗА СЪРЦЕТО ЧЕ НЕ ТЕ ВИЖДАМ ИНАЧЕ КАК ЩЕ ОЦЕЛЕЕШ.ПОСЛЕ СЕ ОБАДИ ЗА ДА ТИ КАЖА КЪДЕ ДА ЧЕРПИШ ЗА ХУБАВИЯ СЪВЕТ. АКО НЕ СИ ТЪРНОВЕЦ ИЗВИНЯВАЙ ЗА ПСУВНЯТА С МАЙКАТА АКО СИ СМЯТАЙ ЧЕ СЪМ Я ПОВТОРИЛ. ДО СКОРО

Тема abe pich imam vtora ryka informatsiaнови [re: STAR]  
Автор georgig ()
Публикувано03.08.99 09:45

nishto im niama na horata moi poznati (dvama) rabotiat s tyrnovtsi i si izkarvat dobri pari :)

Тема abe pich imam vtora ryka informatsiaнови [re: georgig]  
Автор LUKIE STAR ()
Публикувано17.08.99 22:50

ГРЕШНА ТИ Е ИНФОРМАЦИЯТА ИЛИ И ТИ СИ СКАПАН ТЪРНО9ВСКИ БОКЛУК СПОКОЙНО НЯМА ДА ГИ ЗАВЛЕКАТ ВЕДНАГА А ПЪК И АЗ СЪМ РАБОТИЛ ДОСТА С ТЯХ И НЕ ЗНАМ ДА ИМА ЕДИН ПЪК ХЕЛЕЕ ДВАМА СОФИЯНЦИ ТАМ ДА РАБОТЯТ СЕРИОЗНО ПРОСТО ЗАЩОТО НЯМА ЗА КАКВО ДА СЕ РАБОТИ АКО ИМАШ ИДЕЯ ОТГОВОРИ МИ ЩЕ ТИ ДАМ ПАРИ НО НЕ МИ ИЗЛИЗАЙ С НОМЕРА АБЕ ДАЙ ДА ПРАВИМ МАГАЗИН ИЛИ ТУРИЗЪМ ЩОТО МИ Е ЯЗНО ЧЕ НЕ СТАВА А И НЯМА КОЙ ДА КУПИ ЩОТО СА БЕДНИ ВСИЧКИТЕ ДО ЕДИН НЯМА И КАКВО ДА СЕ КУПИ ЗАЩОТО НИЩО НЕ ПРОИЗВЕЖДАТ АКО НАПРАВЯТ НЕЩО ГО ПРАВЯТ НЕКАЧЕСТВЕНО КАТО ЦВЕТНИТЕ ТЕЛЕВИЗОРИ ВТ ТАКА Е МАНГАЛ НЕ МОЖЕ ДА ПРАВИ ТЕХНИКА АКО ВСЕ ПАК ТЕ ИНТЕРЕСУВА РЕГИОНА ОТИДИ В СЕВЛИЕВО ИЛИ ГАБРОВО ТАМ ПО МОЖЕШ ДА НАПРАВИШ НЕЩО А И ХОРАТА СА ПО УПРАВНИ ОФЕРТАТА ВАЖИ ОЩЕ ПИШИ

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.