Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 22:13 20.07.25 
*Кратък преглед

Тема ljubov ot prav pogledнови  
Автор babajaga ()
Публикувано14.07.99 14:14

Ima li spord vas ljubov ot prav pogled i kak ste postapite, kogato drugija go e strah da si prisnae, che i toj e udaren i neste da padne v boja i da se predade na nejnite si chuvstva?

Тема Отг: ljubov ot prav pogledнови [re: babajaga]  
Автор VADER ()
Публикувано14.07.99 14:51

predi 7-8 god v spisanie "NAKUA I TEHNIKA" iamse opisano sto e to lubov ot prav pogled, imase rezultati ot eksperimenti i taka bese dokazano ce takova nesto ima, i osven tova bese opisano tocno kak protica (v minuti i sekundi) ! :-))))))))))))))))))))))

Тема Отг: Spisanie nauka i technika [re: babajaga]  
Автор babajaga ()
Публикувано14.07.99 15:23

As pak chetah sasto predi godini v JENATA DNES, che ne samo po patja na sardechnite vibrazii, a i s pomosta na rediza anketi, testove i t.n. metodi e dokasano sastoto, osven tova ne pishesh sa nauchni izsledvanija po otnoshenie na vtorata chast na vaprosa, moga da se sadovolja i samo s lichnoto ti mnenie :)

Тема Дупл: Отг: Spisanie nauka i technikaнови [re: babajaga]  
Автор Toni ()
Публикувано14.07.99 23:08

Аз пък повече харесвам бавното влюбване, когато момичето постепенно ме очарова и привлича, като се разкрива. Помня, обаче преди няколко години (9) видях едно момиче на улицата. Гледахме се не повече от 15 секунди (докато светне зелено) след което изфучах с колата. После съжалявах, че не бях сам и бързахме. Както и да е, понякога си я спомням.

Тема ot pruv pogledнови [re: babajaga]  
Автор soft` ()
Публикувано15.07.99 13:07

sushtoto kato pri toni no v tramvaia.... 4 spirki(10na minuti ot koito 9 ochi v ochi)....... mdaaaa...... neizbejno e.....

Тема Има!нови [re: babajaga]  
Автор черноглед циник ()
Публикувано15.07.99 14:10

Има! За съжаление! Казвам за съжаление, защото много често това бурно чувство така и си остава само "с поглед". И после човек цял живот нещо го яде отвътре и винаги изпитва чувството за пропуснат шанс... Но се сещам за един съвет даден от Сократ на неговите ученици. Попитали го: "Учителю, какво е спасението от любовта от пръв поглед?" А той им отговорил: " Просто се вгледайте по-добре втори път". Не че споделям това мнение, но все пак на древните трябва да се вярва :-)

Тема Отг:Mi mai ima...:-)нови [re: babajaga]  
Автор ROY ()
Публикувано18.07.99 07:24

Az kuto biah v detskata gradina si haresvah ot pruv pogled drugarkata i i gledah pod polata kogato mojeh.I vsichko koeto vijdah mi haresvashe ot pruv pogled.Posle v treti klas haresvah Tincheto ot vtoria chin do prozoreca.I na neia taka.I sega taka...Ta ima lubov ot pruv pogled.Taka da znaete. AIDE CHAO CHE OTIVAM PRI EDNA LUBOV OT PRUV PO...!

Тема Отг:Mmmm Daaaaaнови [re: babajaga]  
Автор SATANAIL ()
Публикувано18.07.99 07:43

.......Abe hora vie ne ste li cheli FROID.Predi da govorim za LPP, bi triabvalo vseki da e sposoben da si obiasni tova chuvstvo, kolkoto i neobiasnimo da izglejda.Instinkta za produljavane na pokolenieto e gospodstvasht v nasheto podsuznanie pri komunikaciata ni sus sushtestva ot drugia pol.Lubovta e cherupkata, pod koiato se krie seksualnia nagon.Tia e prosto udobno izvinenie i obiasnenie ne nashite strasti.Makar i krasiva na pruv pogled, tia e nai-velikata iluzia koiato chovechestvoto e uspialo da prevurne v religia.Niamam predvid "lubovta" kum poditeli i blizki, koiato e zdrava splav mejdu privikvane, neobhodimost i forma na instinkta za samosuhranenie. SATANAIL 18.07.99g 07:44h.

Тема Отг: Отг:Какво е това ЛЮБОВнови [re: babajaga]  
Автор Е. ()
Публикувано18.07.99 09:02

Любов от пръв поглед? Според мен няма такова нещо,не мога да си представя да обичам някого,когото не познавам. Поне досега не ми се е случвало. Всъшност и думите"Обичам те" са най-заблуждаващите в целия език..

Тема Отг: Отг:Mmmm Daaaaaнови [re: babajaga]  
Автор Otkachalka za Vrazvane ()
Публикувано22.07.99 15:29

Aj, aj, chichko Frojd... Toj opredleno ima zaslugi - no naj-veche pr izsledvaneto na otkloneniyata. Az ne vizdam nikakav nachin da mi obyasni kak taka az se vluibih ot prav PROCHIT - bez dori da znam kak izglezda... Ako i da sam za Vrazvane, Frojd shte trjabva pasti da yade...

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.