Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 13:04 14.07.25 
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема грозни хоранови  
Автор ugly ()
Публикувано02.06.99 01:24

Момичета, бихте ли се влюбили в грозен и дебел мъж с провиснало шкембе само заради душевните му качества и добър характер?

Тема Отг: грозни хоранови [re: ugly]  
Автор Bagira ()
Публикувано02.06.99 02:38

Vsichki kazvat che ne vanshnosta e vajna, a dushevnite kachestva.Imenno v tiah se vlubval chovek. Dobre zvuchi ama mai ne e taka.Obache nikoi ne si go priznava.Dori i pred samite sebe si, ne iskame da kajem che reagirame parvosignalno, pri vazpriatieto na drugia. Ima i izkluchenia razbira se.Da ne bi da triabva da legne i da umira kato e debel i grozen.Za vseki vlak si ima patnici.Chovek vinagi kompensira nedostatacite si v edno otnoshenie, s predimstva v drugo.Vse pak sashte- stvuvat momicheta, koito useshtat po-silno vatreshnata krasota.Te iavno imat ochi-i vijdat s tiah/osven che gi imat:)))/

Тема Отг: грозни хора [re: ugly]  
Автор krasaviza ()
Публикувано02.06.99 10:49

Ako e tolkova gotin dushevno, bih gi imala za prijatel, no za ljubovnik e mnogo trudno da se kaje, osobeno, ako e nechistoplaten...

Автор nita ()
Публикувано02.06.99 15:35

Predi izwestno wreme si mislech, 4e pone pri men towa e newazmozno. No ...hubawite neschta stawat slu4aino, ne trajat dalgo, no dalgo se pomnjat. Men me spoletja to4no towa - wljubich se w edin masch, koito e kam 40, sas schkembe, srawnitelno grozen. I ottogawa ne moga da mislja za nischto drugo. Besche warhat!!! Nischto podobno ne sam izschiwjawala predi. Li4no az se smjatam za hubawa- 170 cm, 50 kg, izobschto-polu4awam oferti otwsjakade. No sega moga ot opit da kaza, 4e ako si na mjasto, 4e ako imasch neschto, koeto drugite ne predlagat (ne samo seksualno, no puk i tukmo seksualno), to mislja 4e i ti schte namerisch towa, koeto tursisch, ili puk to schte te nameri.Towa e.

Тема Дупл: Отг: грозни хоранови [re: ugly]  
Автор Nadareniat ()
Публикувано02.06.99 18:43

Mi az go vadia triase santimetroF, ma ni moga da si go vida shot mi e golemo shkembeto. Ama inache... takoa de ... kompensiram nali razbirash. Moa 'nachi i da se ureda, a?

Автор едно момиче ()
Публикувано02.06.99 20:55

Вижте какво, след като аз като едно момиче на 26 г. ми се налага де се съобразявам как изглеждам и как съм облечена, както и да вземам мерки да не ''слагам'' някой друг килограм, според мен е нормално съответно да искам да излизам с някой, който полага аналогични грижи за себе си. Защото ми е писнало от картинки по улиците от типа на развлачен чичко с избарана мадама до него. И повярвайте ми първото, което ми хрумва като видя подобна картинка не е, че кура му на този е 30 см. Така че ако някой бил със шкембенце и грозничък, ако питате мен да си намери някоя, която е дебеличка и грозничка и готово. За сметка на това тя пък може да е добра и да готви хубаво, нали? В крайна сметка, ако той иска да го оценяват не по външния му вид, а по душевните му качества - да постъпи и той така. Да, ама нашего брата българина е свикнал на много претенции: ако може да е хубава, пък няма да е лошо и да не е глупава, би било чудесно ако не й знае много устата, най-добре да е по-кротичка и послушна...и т.н. Много рядко му хрумва к'во дава той насреща. Аре, успех!

Тема Дупл: Отг: грозни хоранови [re: ugly]  
Автор lion ()
Публикувано02.06.99 21:21

Това момиче е много културно?Страхотна душевна красота та ако ще да си и Клаудия Шлифер мойто момиче.

Автор BlackGirlBlood ()
Публикувано02.06.99 21:27

az......NE! no...s dosta parichki...moje bi!!! mmmm....pak ne stava!

Автор Сьша Георгиева Гроздева ()
Публикувано03.06.99 00:23

Виж сигурно не но това че е добър го прави много повече от един празноглав мусколест красавец Както казват МНОГОКЛЕТЪЧНО С ЕДНОКЛЕТЪЧНО

Автор Сьша Георгиева Гроздева ()
Публикувано03.06.99 00:29

Виж сигурно не но това че е добър го прави много повече от един празноглав мусколест красавец Както казват МНОГОКЛЕТЪЧНО С ЕДНОКЛЕТЪЧНО

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.