|  | | 

| 

| 

| Тема |  как се танцува правилно на песни от 80-те и 90-те   |  |  | Автор | jumbles ( wild spirit) |  | Публикувано | 01.08.20 17:03 |  |  | 

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: как се танцува правилно на песни от 80-те и 90-те  [re: jumbles] |  |  | Автор | Deern (Познат) |  | Публикувано | 01.08.20 21:09 |  |  | 

Снощи като гледах Бон Джови и мислех че изглежда по-ретро отколкото е.

А забелязала ли си колко косми има Пол Стенли по гърдите си?

Той прилича на една моя братовчедка.  Тя е единствената с тъмна коса, но със искрящо сини очи (иначе брат й например е рус, не знам от кой е наследила тая коса). Винаги съм я харесвала, обаче сега е леко закръглена като майка си. .
 Мисля че имат и нямамъв маниер, по който си приличат, не само в лицето.

Гледай го тук

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: как се танцува правилно на песни от 80-те и 90-те  [re: jumbles] |  |  | Автор | Zirzi () |  | Публикувано | 01.08.20 21:14 |  |  | 

Много много от танци не разбирам, ама тоя май гимнастика си прави.

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: как се танцува правилно на песни от 80-те и 90-те  [re: Deern] |  |  | Автор | jumbles ( wild spirit) |  | Публикувано | 02.08.20 08:26 |  |  | 

ще ме умориш ... за срамотиите не съм забелязала колко косми има Пол Стенли по гърдите си

Добро утро

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: как се танцува правилно на песни от 80-те и 90-те  [re: Zirzi] |  |  | Автор | jumbles ( wild spirit) |  | Публикувано | 02.08.20 08:28 |  |  | 

ей за това са тези учебни клипове, почвай незабавно ...

Добро утро

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: как се танцува правилно на песни от 80-те и 90-те  [re: jumbles] |  |  | Автор | Zirzi () |  | Публикувано | 02.08.20 09:25 |  |  | 

Веднага, как ли не.

Добро да е.
 Редактирано от Zirzi на 02.08.20 09:25. 

|  |  |  
             |  |  | 

Имаше си мода на танците и който не танцуваше по модата беше аутсайдер. :D

Tо бяха редички, то "лодки" ... то патета ...

Беше купон. В дискотека влизахме за да танцуваме, а не да се напием или нашмъркаме и нае$ем.

|  |  |  
             |  |  | 

като за сефте - копие от клуб кино на клубарка с маниакална привързаност към паметната дата 10 арил - е, не е 2010 година, но това е по подразбиране.
 цифроманията илюминатска не прощава.

ограмотете се по повод ГРУ

Спецназ ГРУ. Волкодавы. @История

а пък това е новата ми страница в профила.

подпис:

|  |  |  |  

|   | 
 |