|
Тема
|
2biri
|
|
Автор |
pishmangreek (непознат) |
Публикувано | 14.09.20 23:17 |
|
Да черпиш на дипломиране. ;) Това, че гарджето ти записало в берлинско училище не е повод за радост и почерпки.
Мен ме приеха в Харвард. Почерпете се за мое здраве. :D
| |
|
Прекрасно, никога не е късно човек да ходи на даскало
Коя част приеха - женския или мъжкия потомък ?
Партито е в събота от 15 ч с оупън енд.
| |
|
Моето момче влезе ПРОТИВОДЕЙСТВИЕ НА ПРЕСТЪПНОСТТА И ОПАЗВАНЕ НА ОБЩЕСТВЕНИЯ РЕД. Ченге един вид. Това го влече.
Като се дипломира ще споделя. :)
| |
|
От коя гимназиална специалност идва? Интересно в кои класове им хрумва подобно нещо.
Дъщеря ми е в политика и икономика, но има още време до абитура — 3г още.
А аз имах една допълнителна година в повече даже.
Не мога да преценя в коя посока ще тръгне след това, всичко е възможно.
| |
|
От коя гимназиална специалност идва? Интересно в кои класове им хрумва подобно нещо.
Дипломира се в частна езикова гимназия. Беше паркурист и фри рънер.
Тогава му се породи идеята да става полицай. И то не редови, а от спец службите.
Нека изкласи и се дипломира и ще видим.
| |
|
Спортна гимназия ли е това? Или гимназия със профил спорт?
| |
|
Езикова гимназия.
В спортно училище беше само една година в 8-ми клас с лека атлетика (овчарски скок).
12-ти клас завърши в класическа частна езикова гимназия с английски и немски. Освен това владее гръцки и български.
| |
|
в коя посока - в твоята :)
до 30+ ще сменя бюрата по труда, тия допълнителни години и дезориентация са точен индикатор.
| |
|
Аз мисля че на 25г ще има смислена квалификация, а на 35 г ще реши че ще работи “поддържаща наследница”
Но да видим, за сега се е запътила в добра посока и там където има нужда от помощ в не-моята-специализация (например биология и химия които я интересуват) има кой да й помага вкъщи (т.е. не ми се налага да съм и “баща”, нито пък “възпитателка на 4 подрастващи” )
| |
|
за критерият и да се хване със съученик - избрала е най-смотания, за да му се качва на главата. Добра ученичка от мама си :)
Аз мисля също като теб, че че я поддържат от бюрото по труда - баш наследство като се замисля :) Я, пак точно като теб, какво съвпадение... ми тя няма от кого да види нещо различно, нали?
| |
|
|
|
|