|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
но кандидатурата ми за модератор се е изтрила. затова я посновявам. хайде, тези, които ме подкрепят, да пишат тук
елате, пиленца, при батко
| |
|
Аз отново те подкрепям, Нинджа! С две ръце и с две регистрации.
| |
|
е, значи имам сто процента подкрепа от регистрираните никове, които пишат тук, а нерегнатите така или иначе нямат право на глас
| |
|
В отговор на:
е, значи имам сто процента подкрепа от регистрираните никове, които пишат тук, а нерегнатите така или иначе нямат право на глас
Аз пък не те подкрепям......и май съм регистрирана..... И не за друго, ами просто не ми звучиш, като фен на Майкъл....
| |
|
Е... Поне звучи някак. Щото почти всички от "феновете на Майкъл" престанаха въобще да "звучат" тук.
Така че, Дидо, не е зле да подкрепиш Нинджата, че да продължим да "звучим" тук, щото току виж ни закрили клуба.
| |
|
И като няма кого да модерира, за какво да става модератор? Нека го закрият, ако им пречи...?
| |
|
хм, права си. може би е по-добре да прехвърля гласовете си на пъблик енеми и той да стане модератор тук. ще помисля върху предолжението ти :)))
| |
Тема
|
Re: не знам как
[re: Дeбeлorъз_Hинджa]
|
|
Автор | mi6oka jeksan (Нерегистриран) |
Публикувано | 15.09.06 12:27 |
|
ama vie i klub li imahte-jeksan shto sa pravi na bql-a? neznae li 4e nqma bivsh negar,bivsh polizai i bivsha prostitutka.zashto mu pada nosa na konzertite?
| |
|
Защото като те хвана, ще ти падне гъза на асфалта и ще го ритам от тук до София и обратно
Смотаняк загубен.
| |
Тема
|
Re: не знам как
[re: LOCKY_]
|
|
Автор | mi6oka jeksan (Нерегистриран) |
Публикувано | 29.09.06 11:28 |
|
Мод: Редактирано поради нецензурно съдържание Редактирано от Mor-Rioghain на 18.01.07 22:16.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|