Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 10:07 07.07.25 
Музикални
   >> Michael Jackson
Всички теми * *Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема Гадната жълта преса!!!нови  
Автор JaXonFireGirl (INVINCIBLE)
Публикувано12.04.05 19:15

Само да ми паднат, ще ги пържа бавно и мъчително на огън от собствените им произведения!!!
Е, някой да не ми повярва- просто ще ги гръмна и няма повече да си губя времето с тях.

Днес в един клюкарски вестник `Контра` имаше отвратителна статия, която убеди дори мен, че Майкъл е най-големият педофил на всички времена. Разправяше се за показанията на някаква бивша икономка- за 6 момчета...

Това, което наистина ме нарани и ме кара да се издирам отвътре беше, че под една велика концертна снимка от Бад имаше надпис :
Майкъл Джаксън разкъсал ануса на 12 годишно момче

Съжалявам за гнусния надпис, ако иска Дамита да го разкара, но аз не издържам повече Майкъл да бъде обект на тази помия!!!
Защо трябва да заемат страна СРЕЩУ него???
Всеки свидетел може да лъже! Защо не направят статия за показанията на Стар или Гевин?

Грррр.... Като се видя с малко свободно време ще им напиша едно хубаво писъмце... Ама от хубавите...

...Injustice BURNS my heart inside...

Тема Re: Гадната жълта преса!!!нови [re: JaXonFireGirl]  
Автор damita (madonniac)
Публикувано12.04.05 20:23

НЕ ЧЕ-ТЕ-ТЕ!!!!! По-добре е за психическото ви състояние...

Тема Re: Гадната жълта преса!!!нови [re: damita]  
Автор Unbreakable (believe it)
Публикувано12.04.05 20:43

JaXonFireGirl, я не се пали за глупости! Да пишат каквото си искат, но е тъпо е да ги четем.

Все пак май войната ми срещу ИНАЧЕ проработи, защото не са говорили нищо за Майкъл!

Абе война срещу таблоидите, но никакво четене, освен заглавията!
Ей, я се радвайте на страхотните статии на Роджър Фрийман, последната просто ме взриви. Много яко е разказал колко абсурдни са били изявленията на онези бивши работници на Майкъл. Разсея ми всички притеснения. Страхотно е защото той е бил там, във залата и дава едно доста положително мнение за защитата на Майкъл.

Чухте ли за скандала със съдебните заседатели, които са се присмивали на свидетелите. Много яко, ама дано Мелвил да не ги отстрани.

I still remain the same, I'm un-break-able

Тема Re: Гадната жълта преса!!!нови [re: Unbreakable]  
Автор JaXonFireGirl (INVINCIBLE)
Публикувано13.04.05 14:17

Бях си обещала повече никакви жълти... Дори заглавия!
Но вестникът ми попадна случайно и наистина си изтървах нервите...

Не съм чула- аз на вас разчитам за инфо, доста съм затрупана, ровя из сайтовете на разни университети като съм в нета...

...Injustice BURNS my heart inside...

Авторmj _fen (Нерегистриран)
Публикувано14.09.06 22:12

kak si pozvolqvat da govorqt taka i da slagat tozi nadpis pod negovata snimka idioti.koi si mislqt 4e obijdat.ta toi e kralq na popa i znam 4e ne oje da napravi takiva gadurii.toi e nai dobriq vtori kato nego nqma da ima

Автор Magicalworld (ентусиаст)
Публикувано15.09.06 14:23

JaXonFireGirl !!!
Абе зарежи ги бе...!
То толкова много хора оплюват МДЖ и правят пародии за него и тем подобни глупости. То се видя питаха ли Маколи Кълкин който е добър приятел на МДЖ и той какво каза няма такива работи!
Обаче мрасниците, а той Майк е богат дайте да го изцедим!!!

Тема Re: Гадната жълта преса!!!нови [re: Magicalworld]  
Авторmi6oka jeksan (Нерегистриран)
Публикувано15.09.06 14:44

Мод: Редактирано поради нецензурно съдържание!

Редактирано от Mor-Rioghain на 18.01.07 22:18.

Тема Re: Гадната жълта преса!!! [re: mi6oka jeksan]  
Автор damita (вярофил)
Публикувано15.09.06 16:22

Ей, дрисльо, да си разкарваш недодялания задник от тук преди да съм те заритала с стровръхите си ботуши. Специално заради теб ще им сложа метална катарама! Каква работа имаш във фенклуб на Майкъл Джаксън? Ако искаш да съобщиш на някой, че е педофил, трябва да си надарен с изключително малоумие, че да го правиш тук! Най-много обичам да ме наричат заблудена. Заблудена ще наричаш баба си! Ама и тя сигурно се е интересувала малко повече от теб за съдебните разправии на Майкъл. И вероятно за разлика от теб, може да проумее какво означава "НЕВИНЕН" произнесено 10 последователни пъти в съдебна зала в Америка. Между другото, дреме ми на хурката дали го смяташ за педофил. Аз пък смятам теб за профан. Дреме ли ти? Не. Така че омитай си дрипавите парцали от тук преди да съм впрегнала модераторската си мощ, пък ако ще и това да е последното нещо, което да направя в този форум!

Тема Re: Гадната жълта преса!!!нови [re: damita]  
Автор Magicalworld (ентусиаст)
Публикувано16.09.06 20:17

Дамита защо му се връзваш!
Не слизай толкова ниско колкото този ...!
Той само иска да ядоса някой мене лично не ме ядосва, много ме радват хора който си говорят пълни глупости за изпълнители който дори не слушат, но от някакво, тъпо желание или завист (както искаш го наречи) ги оплюват.
Ае

Поздрав за всички който слушат МДЖ.
http://www.youtube.com/watch?v=XWGAnCPyJso&mode=related&search=
Ае

Автор janet28 ()
Публикувано18.09.06 11:50

Я не се коркайте(въпреки,че аз самата озверявам при такива "компетентни" писания)!!!! Тия,дето са го измислили тоя текст под снимката би трябвало най-малкото да знаят,че изобщо не е ставало дума за "проникване"!!!

Отвратително е ,че дори го обяснявам това...

Тия вестници не ги поглеждам даже!

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Всички теми**Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.