|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема
|
Избор за нов модератор
|
|
Автор |
didkamj (Ежко) |
Публикувано | 03.06.06 22:53 |
|
Хайде деца, да изберем модератор на този клуб най-сетне. Съжалявам, но ще избираме между тези, които влизат често и са регистрирани тук!
| |
|
........еееееее аз вече несъм от най-постоянните форумци където и да е.....надявам се обаче да не продължавам в тоя дух......:)
| |
|
Аз съм си лудамен, но това няма да предизвика особени обьрквания, за6тото кой ли 6те гласува за безотговорни4ка като менВе4е предполагам, 4е Локи или унбреакабле6те е нов модератор
| |
Тема
|
Re: .........??????? нов модератор??????
[re: Jacksito]
|
|
Автор | astrid (Нерегистриран) |
Публикувано | 08.06.06 14:00 |
|
Аз съм за унбреакабле хи-хи. Какво става бе, хора, кво е това мъртвило?
| |
Тема
|
Re: .........??????? нов модератор??????
[re: astrid]
|
|
Автор |
damita (вярофил) |
Публикувано | 08.06.06 14:14 |
|
astrid, част от нас вече не пишат тук. Сложно е за обяснение. Не съм писала в този форум от месеци, но понеже се познаваме, а ти не си регистрирана и не мога да ти оставя бележка, ти пиша тук, за да не се чудиш... Мен можеш да ме откриеш на този адрес: Форумът е за фенове на Майкъл и Мадона. Знам, че ти си една от тях.
| |
|
Аз гласувах и понеже не ме кефи да си трая директно си казвам, че гласувах за Диди, тя най-много заслужава.
О даже и аз фигурирам, стига бе!
| |
Тема
|
Re: Избор за нов модератор
[re: didkamj]
|
|
Автор |
Jacksito (Луда по MJ) |
Публикувано | 10.06.06 20:38 |
|
Дидка се конкурира с Локи! Браво! Един от тях - двамата най - достойни да заемат престола на Дамита - 6те поведе Феновете и Фенките към светлото и Майкълско бъде6те!
| |
|
WoW
Какво изказване вкара:).
Ах ти Плавен Крадецо:)))))))))))).
| |
|
Е за 10 дена с 5 гласували направо ще си изберете с мнозинство нов модератор!
| |
|
Е как разбира се.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|